Skocz do zawartości

[startup] SEOKatalog

Rekomendowane odpowiedzi

Już wracałem zamieniając pliki nieruszone. Jest jakaś możliwość postawienia wersji do testów bez kupowania drugiej licencji?

Tak pod localhosta

I szybkie pytanko: Za co odpowiada funkcja new_site a za co new_site_2?

new_site obsługuje 1 krok formularza (gdy wpisujesz sam adres), new_site_2 drugi krok formularza (gdy wypełniasz resztę) ale oczywiście tam również zostaje zainicjowany new_site (tak na wypadek gdyby ktoś próbował coś upchać dodawarką).

Bardzo dziękuję. Mam nadzieję że ruszy :)

Rzezniczek - nie bardzo rozumiem - SEOKa możesz zainstalować zarówno pod domeną/subdomeną jak i w folderze np. domena.pl/katalog/

O to mi chodziło. Chcę właśnie zrobić stronę a w folder wpakować katalog i z głównej strony będzie możliwość wejścia do katalogu poprzez linka wewnętrznego umieszonego w głównym menu. Chcę wykorzystać katalog nie solo, ale jako komponent większej strony.

:)

Jest może coś takiego jak "centralny" panel zarządzający, np. mam 10 seokatalogów, w każdym po 50 wpisów. Jeśli w moich 10 katalogach jest np. 20 takich samych stron, to jednym klikiem mogę usunąć/zatwierdzić wpis we wszystkich na raz.

Takie coś było by pomocne przy moderacji i dużo seoków "odżyło" by na pewno.

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY

przypuszczam, ze w sprzedaży nie ma - ale ludzie na pewno czegos takiego używają, bo przeciez jakos muszą administrować tymi 10tkami katów ;) Chyba, zę dają na chybił trafił :D łatwo takie coś napisać takżę pewnie takie zlecenie pod siebie nie byłoby drogie. Może ktoś sprzeda swoje rozwiązanie ?

Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email

No wolał bym kupić jak ktoś coś takiego ma bo za bardzo czasu nie mam na pisanie samemu.

Ale jak nikt nie sprzeda to bede zmuszony sobie napisać ;)

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY

Potrzebuje dostać się do zmiennej odpowiadającej za wyświetlanie opisu pobranego z bazy danych na podstronie seokatalogu (główna podstrona wpisu). W którym pliku ją znajdę i jak się nazywa ta zmienna ;)?

Michał Kryński
Zapraszam na moje forum akwarystyczne  ;-) 

Tak - PA -> Import/Export -> Export CSV

Potrzebuje dostać się do zmiennej odpowiadającej za wyświetlanie opisu pobranego z bazy danych na podstronie seokatalogu (główna podstrona wpisu). W którym pliku ją znajdę i jak się nazywa ta zmienna :)?

$site[0]['description']

Edytowane przez General_Depet

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Uparłem się że nie pozwolę na dodawanie wpisów na subdomenie za darmo a jedynie w jakimś pakiecie płatnym. I krew mnie zalewa, bo jak wiadomo ludzie nie czytają regulaminów i codziennie mam po kilkanaście super.swietnych.wpisow.seo. pl ;) Ma może ktoś pomysł jak ograniczyć to z automatu?

Mam takie pytanie pośrednio związane z SEOKatalogiem. Jak stworzyć multikody do kupienia tylko przez przelew - coś takiego jak masz w stopce: https://www.katalogi.intelekt.net.pl/

Nie orientuję się zupełnie w DOTPAY i nawet nie wiem jak to ugryźć ;)

Może uda mi się zrobić coś dobrego

;)