Skocz do zawartości

[startup] SEOKatalog

Rekomendowane odpowiedzi

Kiedyś próbowałem ustawić ich jako dostawcę miniaturek ale jakoś mi nie wyszło. Aczkolwiek kilka seoków już z tymi miniaturkami widziałem.

Moje wartościowe katalogi, na których nie zawiedziesz się. Wpis PREMIUM do wszystkich to tylko 10,00 PLN.

Solidny katalog stron

Przedstawiam strony dla kobiet

Czy może ktoś mi podpowiedzieć co się mogło stać na moim nowym katalogu seokatalog.pro z miniaturkami stron? Na obrazku jest "Unsubsribed or Banned". Jeszcze wczoraj wszystko działało. Na innych moich katalogach jest OK. Klucz jest na 100% poprawny.

MaszTu.pl nowoczesny katalog stron PR4,

Seokatalog.pro katalog profesjonalny,

Kasa dla tych co ją potrzebują,

odkupię katalogi i inne portale, napisz do mnie: ckm@plusnet.pl

Pytanie - jak wstawić nofollow dla wszystkich linków - 'szczegóły wpisu' | 'zobacz inne kategorie' ?

PA -> Edytor -> i dopisujemy rel="nofollow" przy:

<a href="https://<?=url('site', $sites[$i]['title'], $sites[$i]['id']);?>" title="<?=$GLOBALS['lang'][32];?>: <?=$sites[$i]['title'];?>"><?=$GLOBALS['lang'][33];?> ?</a>

Czy może ktoś mi podpowiedzieć co się mogło stać na moim nowym katalogu seokatalog.pro z miniaturkami stron? Na obrazku jest "Unsubsribed or Banned". Jeszcze wczoraj wszystko działało. Na innych moich katalogach jest OK. Klucz jest na 100% poprawny.

Albo ban albo zła konfiguracja PO STRONIE srinktheweb.com - najlepiej do nich napisz.

A co do PagePeeker kto ma wersje 1.42 to PA -> Konfiguracja -> Wygląd -> operator miniaturek -> Inny i wpisujemy:

https://pagepeeker.com/thumbsLoad.php?target=thumb&size=m&url=

Jak Shrink będzie odwalał takie numery to oczywiście doda się ich domyślne API w którejś z szybkich aktualek - to żaden problem.

Edytowane przez General_Depet

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

O ile dobrze pamiętam, to osoby dodające wpisy opłacone poprzez PayPal po opłaceniu trafiają do odpowiedniej zakładki np. wpis zwykły, premium czy jakie tam masz. A te co są w PA w zakładce "Wpisy PayPal - nieopłacone" to wpisy, z których raczej nie otrzymasz zapłaty, cwaniaczków...

Moje wartościowe katalogi, na których nie zawiedziesz się. Wpis PREMIUM do wszystkich to tylko 10,00 PLN.

Solidny katalog stron

Przedstawiam strony dla kobiet

Witam, prosze powiedzcie mi jak to jest z tymi linakami zwrotnymi?

Nie wiem czy dobrze skonfigurowalem CRONa

Wstawilem link zwrotny do katalogu na dodawanej stronie,

przy dodawaniu wzialem opcje z obowiązkowym linkiem zwrotnym,

w panelu zaakceptowalem wpis,

nastepnie ze strony dodawanej usunalem link do katalogu,

i teraz nie wiem czy skrypt powinien mnie powiadomic

o tym ze link zwrotny zostal usuniety,?

czy mam zle skonfigurowanego CRONA?

bo nic, zadna poczta nie przyszla z taka informacja...

Szybkie pytanie: co się dzieje z wpisami z Wpisy PayPal - nieopłacone ? mogę jakoś ustawić żeby po X dniach były automatycznie usuwane w przypadku braku wpłaty?

Po 48h przy najbliższej okazji gdy ktoś dodaje swój wpis przez PayPal zostaną usunięte.

i teraz nie wiem czy skrypt powinien mnie powiadomic

o tym ze link zwrotny zostal usuniety,?

czy mam zle skonfigurowanego CRONA?

bo nic, zadna poczta nie przyszla z taka informacja...

Napisz do hostingodawcy z pytaniem co należy dodać do crona żeby przysyłał na maila odpowiedź skryptu. Wtedy będziesz wiedział czy działa :)

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Przydała by się możliwość modyfikacji wpisu z panelu administratora bez aktualizacji daty jego dodania. Chodzi mi o to, że np. modernizuje wpis (nieważne, czy opis czy tytuł) i nie chcę aby zaktualizowała się data dodania na datę tej modyfikacji, tylko aby pozostała na datę pierwotnego dodania, a co za tym idzie, zmodyfikowany wpis nie pojawiałby się na stronie głównej ponownie :)

Tak właśnie jest w roboczej wersji 1.5 - są dwie daty - dodania i aktualizacji.

Proszę jeszcze o kilka tygodni cierpliwości.

wodzu,

w jednym z katów przychodzi mi po resecie hasła na maila takie cudo:

Login: slaymer

Hasło: %%

jak to naprawic? bo stare haslo juz nie działa :P

edited - chodzi o konto admina co najlpesze.

Edytowane przez slaymer

Pozycjonowanie i tworzenie stron internetowych - urbancreative.pl, Z sukcesem szprzedaję Tynki Kabe w okolicach Grodziska Mazowieckiego