Skocz do zawartości

[startup] SEOKatalog

Rekomendowane odpowiedzi

15zł to nie majątek ale te zagranie i tak jest bardzo brzydkie - przecież wprowadzili już niedawno obowiązek podawania adresów z których będzie żądanie o miniaturki i to całkowicie wyeliminowało kombinatorów z wieloma kontami. Prawda jest taka że chodzi o kasę bo 95% ludzi używa kont FREE i przy użyciu cache to w zupełności wystarcza(ło)... a teraz na kontach FREE z cachu korzystać się nie da.

Edytowane przez General_Depet

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Heh bo w ich bazie brak miniatury dla tego adresu na razie > https://pagepeeker.com/thumbs.php?size=l&am...arnia-irys.net/

Sporo czasu zajmie aż ich baza się zapełni...

Niestety infrastruktury Shrinka nikt ani nic nie przebije w tej chwili... :)

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Ten kto korzysta z pagepeeker+cache niech sobie na razie w cache-thumbs/config.php ustawi odświeżanie cache co 1-2 dni.

no to lipa, trzeba płacić :)

a mówiłem wcześniej że prędzej czy później będzie problem jęsli nie zrobimy swojego systemu miniatur np tylko pod SeoKatalogi.

Przyszlość niektorych katalogów slabo widze, bo nie kazdy bedzie chcial jeszcze dokladac monetę do miniatur.

Albo poprostu czesc zrezygnuje z miniatur a te katalogi to nie beda juz tymi co były.

u mnie przy pagepeeker większość ok, ale są jednak braki, zaś w PA w przeglądaniu wpisów 100% braki, nie widać nawet 1 miniaturki, a powód jest taki, że jest wszędzie 2x https://, też tak macie?

Moje staruszki po liftingu, darmowe, zgodne z wytycznymi G, responsywne!

Katalog stron firm Zorb -/- Katalog sklepów Świat Zakupów -/- Katalog firm ProBi. PS Nie łatwo się dodać. ;)

A jeśli lubisz technologię, zwłaszcza bezzałogowce, to w wolnej chwili zajrzyj na InfoDron - info.dron.pl

Faktycznie wkradł się mały błąd - wgraj sobie plik includes/template-admin.php z paczki instalacyjnej/aktualizacyjnej.

Generale , zerknij bo nie wiem co źle zrobiłem.

Żadna miniatura mi nie wskoczyla

Nie wiem tam trzeba gdzies sie zalogowac? jakis kod wygenerowac...?

EDIT

Ok już juz coś sie zmienia :D

ale w PA nic zadna sie nie pokazuje

jeszcze jeden EDIT

ale widze że PagePeeker jest z deka lipne, gdzyż stronom np we flashu zrobi miniaturke zanim cokolwiek tam sie pojawi, nie łapie ani banerów, strzeli screena jak tylko tło sie załaduje i mamy miniatury, ale chyba takie lepsze jak żadne

Edytowane przez mezzor

ale w PA nic zadna sie nie pokazuje

Wgraj sobie plik includes/template-admin.php z paczki instalacyjnej/aktualizacyjnej.

ale widze że PagePeeker jest z deka lipne, gdzyż stronom np we flashu zrobi miniaturke zanim cokolwiek tam sie pojawi, nie łapie ani banerów, strzeli screena jak tylko tło sie załaduje i mamy miniatury, ale chyba takie lepsze jak żadne

No shrinktheweb jest najlepsze co do tego nie mam wątpliwości :D

Piszcie do nich może zmienią zdanie :)

Przy aktualizacji statystyk wyskakuje mi:

Warning: fread(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/seohovi2/domains/other-site.pl/public_html/includes/function.php on line 210

Warning: fclose(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/seohovi2/domains/other-site.pl/public_html/includes/function.php on line 214

Podmianiałem plik i nic...

wersja 1.41