Skocz do zawartości

[startup] SEOKatalog

Rekomendowane odpowiedzi

Hey, czy ktoś mi podpowie jak podpiąć płatności SMS do seokatalogu? Czytam instrukcję: "SMS: W swoim panelu DotPay wybieramy opcję usługi sms z bocznego menu a następnie Dodaj nową usługę -> SMS zwracający kod dostępu do usługi -> Generowanie listy 8-mio znakowych kodów ->..."

Problem w tym, że w moim panelu nie ma opcji usługi sms, nic też podobnego do SMS nie znalazłem. Jak więc uruchomić SMS w dotpay?

Edytowane przez sobel

W panelu admina konfigurowałem sobie linki i usunąłem końcówkę %id% z linków kategorii i wyskoczył mi błądzik Internal Server Error - jak przywrócić standartowe urle i pozbyć sie błędu ?? :/

OK. Znalazłem - trzeba .htacces przywrócić

Edytowane przez kurak

Witam.....mam pytanko? czemu na moich katach pojawił dzisiaj taki błąd----Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/dodajwww/domains/dodajwww.com/public_html/index.php:24) in /home/dodajwww/domains/dodajwww.com/public_html/index.php on line 24

Czym może to być spowodowane? miałem wszystko dobrze i nic nie kopałem ;)

Z góry dzięki za odp; Pozdrawiam

Baza stron z wysokim  Page index Authority 41  i  Domain Authority 30
Serwis Ogłoszeń z danymi tele-adresowymi, ofertą oraz linkiem do strony!
Serdecznie Polecamy..Dodaj ogłoszenie już teraz! Nie Czekaj!

Problem w tym, że w moim panelu nie ma opcji usługi sms, nic też podobnego do SMS nie znalazłem. Jak więc uruchomić SMS w dotpay?

To już pytanie do supportu DotPay czemu w Twoim panelu nie ma takiej opcji. Może nie podpisałeś umowy o świadczenie usług SMS tylko przelewy ?

Czy musze dla kazdej strony pobierac nowy skrypt czy moze byc jeden ten sam?

Nie - może być jedna.

Witam.....mam pytanko? czemu na moich katach pojawił dzisiaj taki błąd----Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/dodajwww/domains/dodajwww.com/public_html/index.php:24) in /home/dodajwww/domains/dodajwww.com/public_html/index.php on line 24

Uuu a takie coś pierwszy raz widzę. Dane do PA i FTPa poproszę na kontakt@seokatalogi.pl

Edytowane przez General_Depet

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Uuu a takie coś pierwszy raz widzę. Dane do PA i FTPa poproszę na kontakt@seokatalogi.pl

OK.......jak znajdę dane, to zaraz ci napiszę na e maila.

Z góry dzięki :D

Baza stron z wysokim  Page index Authority 41  i  Domain Authority 30
Serwis Ogłoszeń z danymi tele-adresowymi, ofertą oraz linkiem do strony!
Serdecznie Polecamy..Dodaj ogłoszenie już teraz! Nie Czekaj!

Jak chłopaki można rozwiązać sprawę z bezpieczeństwem danych jeśli chciałbym komuś zlecić katalogowanie moich katalogów?

Z tego co widziałem to chyba nie można jako admin stworzyć osobnego profilu i nadać mu uprawnień?

Pomóżcie bo moje katalogi powoli się zapuszczają.

Fotografia portretowa Warszawa - specjalna oferta dla użytkowników Pio, Facebook, Google +

Prawa użytkownikom nadajesz w PA>Użytkownicy>klikasz w tego co chcesz>Edytuj dane użytkownika. Masz tam do zaznaczenia pole 'Administrator'

no tak ale oprócz tego że będzie miał takie same możliwości edytowania to żadne udogodnienie bo może pracować na moim loginie.

Chodzi mi o ta aby np. nie miał możliwosc wyrzucania starych zatwierdzonych wpisów. Najlepiej aby miał tylko widoczną zakładkę z aktualnymi wpisami bez zmian np. w konfikuratorze.

Po drugie nie można stworzyć profilu jesli się ma zablokowaną rejestrację.

Proszę o konkretne podpowiedzi

Fotografia portretowa Warszawa - specjalna oferta dla użytkowników Pio, Facebook, Google +