Skocz do zawartości

[startup] SEOKatalog

Rekomendowane odpowiedzi

Zrobiłem to tak, ale nie działa (nic się nie zmieniło).

<? $sites = sites(); for ($i=0; $i<count($sites); $i++) : ?>

<li class="in"><a href="https://<?=$sites[$i]['url'];?>" title="<?=$sites[$i]['title'];?>"><?=$sites[$i]['title'];?></a> <?=mb_substr(encode($sites[$i]['description']), 0, 250, $GLOBALS['lang'][0]);?></li>

<? endfor; ?>

P.S. Chciałem z tym "iść na PW", ale od dłuższego czasu zapchane.

ZielonyKatalog PR 4 - tylko 3,76PLN (2,50).

Limey.pl - katalog stron (2,46PLN (1,50)  || 0-z.pl - artykuły do przedruku.

Mam prośbę o małą modyfikację w funkcjonalności katalogu firm.

Fajnie by było, gdybyś przy dodawaniu w formularzu loga zmieniał przez zapisaniem pliku na serwerze polskie znaki na te bez ogonków. Dzisiaj miałem przez taki ogonek problem, nie wyświetlało takiego loga w katalogu, a gdy chciałem go w panelu usunąć wyrzuciło błędy (z pośpiechu nie zapisałem jakie, był m.in. błąd o headerze który został already sent :) ). Mimo wszystko usunęło obrazek.

Myślę że taka prosta modyfikacja pomoże uniknąć błędów w przyszłości.

katalog sklepów - darmowy katalog PR4 porady, artykuły, produkty.

Atrakcje turystyczne - wyjade.pl

Można by dodać taką prostą funkcję jak , ilu jest Zarejestrowanych userów w katalogu :) no i oczywiście puszczanie masowych emaili...

Kiedy będzie nowa wersja skryptu?

Pozdrawiam serdecznie

Baza stron z wysokim  Page index Authority 41  i  Domain Authority 30
Serwis Ogłoszeń z danymi tele-adresowymi, ofertą oraz linkiem do strony!
Serdecznie Polecamy..Dodaj ogłoszenie już teraz! Nie Czekaj!

Mam pytanie dot. wpisu w zamian za link zwrotny. Obecnie zaznaczenie na 'tak' opcji "Link zwrotny tylko na dodawanej stronie?" - link może znajdować się na dowolnej podstronie. Proponowałbym zmianę nazwy tej funkcji na coś w stylu"Link zwrotny tylko na dowolnej podstronie dodawanej stronie?"oraz dodanie funkcji gdzie link faktycznie będzie musiał się znajdować dokładnie na dodawanej stronie. Osobiście irytują mnie podstrony gdzie link znajduje się na sztucznej (przeważnie niezaindeksowanej), zrobionej tylko do tego celu podstronie.

Również nie mogę się doczekać kiedy wyjdzie nowa wersja skryptu ;)

Mam szybkie pytanie, jak przerzucić wszystkie wpisy z jednej grupy do drugiej ? Chcę jedną grupę usunąć ale nie mam tam opcji Do jakiej grupy przenieść wpisy:

Screen:

https://img141.imageshack.us/img141/5812/zr...01111202014.png

Mam szybkie pytanie, jak przerzucić wszystkie wpisy z jednej grupy do drugiej ? Chcę jedną grupę usunąć ale nie mam tam opcji Do jakiej grupy przenieść wpisy:

Usunięcie oraz zamiany parametrów danej grupy nie wpływa na wpisy już istniejące. Możesz usunąć grupę albo przykładowo zmienić dla niej ilość kategorii do jakiej można dodać wpis, a istniejące wpisy i tak się nie ulegną zmianie.

To wiem, ale czy dałoby się to wyciąć tylko dla wpisów premium?

Powinno się dać :D

Zapraszam na kontakt@seokatalogi.pl z danymi do PA i FTPa to zobaczę co da się zrobić.

Zrobiłem to tak, ale nie działa (nic się nie zmieniło).

Jak wyżej - dane do PA i FTPa na kontakt@seokatalogi.pl

P.S. Chciałem z tym "iść na PW", ale od dłuższego czasu zapchane.

O wielu Waszych sprawach zgłaszanych przez PW zapominałem więc najlepiej będzie jeśli napiszesz na kontakt@seokatalogi.pl - to najlepsze miejsce by dostać najszybszą pomoc z mojej strony.

Fajnie by było, gdybyś przy dodawaniu w formularzu loga zmieniał przez zapisaniem pliku na serwerze polskie znaki na te bez ogonków.

Już poprawione.

Nie wiem czy to było zgłaszane, ale w ACP gdy chcę usunąć kanały RSS ta funkcja nie działa.

Dane do PA i FTPa na kontakt@seokatalogi.pl - sprawdzę.

Można by dodać taką prostą funkcję jak , ilu jest Zarejestrowanych userów w katalogu :)

Taka opcja już chyba jest - w PA -> Edytor -> sidebar.php dopisz ostatnią linię:

<li class="in"><div class="text"><?=$GLOBALS['lang'][20];?>: <?=$stat['sites_unactive'];?></div></li>
		<li class="in"><div class="text"><?=$GLOBALS['lang'][21];?>: <?=$stat['users'];?></div></li>
		<li class="in"><div class="text">Zarejestrowanych: <?=$stat['users_active'];?></div></li>

no i oczywiście puszczanie masowych emaili...

Spokojnie będzie w aktualce.

Kiedy będzie nowa wersja skryptu?

Cały czas proponujecie zmiany więc stwierdziłem że zrobię to na spokojnie i wypuszczę jako prezent pod choinkę :)

Proponowałbym zmianę nazwy tej funkcji na coś w stylu"Link zwrotny tylko na dowolnej podstronie dodawanej stronie?"oraz dodanie funkcji gdzie link faktycznie będzie musiał się znajdować dokładnie na dodawanej stronie.

Też już zrobione - ktoś wcześniej już to proponował.

Screen:

https://img141.imageshack.us/img141/5812/zr...01111202014.png

Oj u Ciebie jest coś namieszane więc priorytetowo dane do PA i FTPa na kontakt@seokatalogi.pl

@steve66

https://www.seokatalogi.pl/blog/faq-jak-zab...ep-do-katalogu/

Edytowane przez General_Depet

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Cały czas proponujecie zmiany więc stwierdziłem że zrobię to na spokojnie i wypuszczę jako prezent pod choinkę :)

To czekam na hojnego Gwiazdora :D (oby się nie spóźnił :D )

P.S. Poszedł email.

Edytowane przez bybek5

ZielonyKatalog PR 4 - tylko 3,76PLN (2,50).

Limey.pl - katalog stron (2,46PLN (1,50)  || 0-z.pl - artykuły do przedruku.

Cały czas proponujecie zmiany więc stwierdziłem że zrobię to na spokojnie i wypuszczę jako prezent pod choinkę tongue.gif

Dzięki fajnie :) A będzie jakaś promocja pod choinkę.. :(;)

Pozdrawiam serdecznie

Baza stron z wysokim  Page index Authority 41  i  Domain Authority 30
Serwis Ogłoszeń z danymi tele-adresowymi, ofertą oraz linkiem do strony!
Serdecznie Polecamy..Dodaj ogłoszenie już teraz! Nie Czekaj!

Mam takie pytanie:

Co się dzieje po zmianie nazwy kategorii z linkiem? Jest jakieś przekierowanie

Powiedzmy pierwotny adres:

https://www.domena.pl/biznes,i,ekonomia/tytuł wpisu/

po zmianie nazy kategorii

https://www.domena.pl/biznes,i,ekonomia,oraz,firmy/tytuł wpisu/

czy ze starego adresu działa jakieś przekierowanie jeśli tak na jakiej zasadzie

Tanie multikody do SEOKatalogów - aukcja allegro

Tanie wpisy w preclach - aukcja allegro

Strony pod statlinka, zaplecza - zapytaj o wycenę