General_Depet Opublikowano 20 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2011 Stary błąd Odezwij się na kontakt@seokatalogi.pl iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 20 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2011 masz dane do FTPa - wczoraj Ci podałem Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
General_Depet Opublikowano 20 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2011 Naprawione iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbigniew Opublikowano 21 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Witam, Mam problem z jednym z moich pięciu SEOKatalogów. Chodzi o moderację: po tym jak wybiorę które wpisy można dodać, a które usunąć i zatwierdzam moderację, to strona bardzo długo się przeładowuje, a w konsekwencji pojawia się błąd 500 Internal Server Error albo ładuje się czysta, biała, pusta strona. Moderacja w 90% przypadków nie jest wykonana, ewentualnie zapisywane są tylko zmiany na usuniętych stronach, te które mają być zaakceptowane muszę moderować kilka razy. Wszystko to na serwerze altblue, gdzie administratorzy mówią, że nikt inny z użytkowników skryptu SEOKatalog na tym serwerze problemów nie ma. Modyfikowali też różne ustawienia i ciągle jest to samo. Stwierdzili, że to musi być problem z moim skryptem. Proszę Cię więc Generale o jakąś poradę ;D chodzi o katalog www.kolekcjastron.pl Jam jest Zbygniew. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek_web Opublikowano 21 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Ja mam to samo. Według mnie jest to problem z serwerem. Mam katalogi na linuxpl, altblue, jupe, ionic i neteasy I ten błąd występuje tylko w katalogach które są na neteasy... Wdrożenia i modyfikacje sklepów PrestaShop - webKS.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbigniew Opublikowano 21 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 (edytowane) Ja mam na neteasy i jest ok Altblue działa mi o wiele lepiej, ale jeśli o moderację chodzi, to można się załamać momentami Dobija mnie kilkukrotne moderowanie wpisów ;D EDIT: Dodam jeszcze, że błąd ten pojawia się niezależnie od tego, czy moderowany jest 1 czy 20 wpisów. Problemem było pingowanie, zbyt duża ilość serwerów. Póki co działa ok. Edytowane 21 Grudnia 2011 przez Zbigniew Jam jest Zbygniew. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
General_Depet Opublikowano 24 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 Co do tych problemów z moderacją to przypominam wszystkim o https://www.seokatalogi.pl/blog/faq-podczas...ywa-polaczenie/ bo myśmy już to przerabiali Dziś wystartowała świąteczna obniża cen > https://www.seokatalogi.pl/blog/swiateczna-obnizka-cen/ ale "starych" klientów zapraszam po dodatkową zniżkę na kontakt@seokatalogi.pl I na koniec sorry że w ten czas świąteczny odpisuje na Wasze maile wolniej niż zwykle ale chyba sami rozumiecie ile człowiek musi się napracować żeby odpocząć te kilka dni iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
superwieniu Opublikowano 24 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 Cały czas proponujecie zmiany więc stwierdziłem że zrobię to na spokojnie i wypuszczę jako prezent pod choinkę I prezentu ni ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
covalic Opublikowano 26 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 I prezentu ni ma A czego się spodziewałeś? To już chyba 3 zmiana terminu po tym jak obiecał że w końcu wyjdzie nowa wersja. strug elektryczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DIABLO73 Opublikowano 26 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 Panowie spokojnie na pewno wyjdzie najnowsza wersja myślę że na Styczeń 2012 będzie.... Na razie mamy świąteczna obniża cen > https://www.seokatalogi.pl/blog/swiateczna-obnizka-cen/ Pozdrawiam serdecznie Baza stron z wysokim Page index Authority 41 i Domain Authority 30Serwis Ogłoszeń z danymi tele-adresowymi, ofertą oraz linkiem do strony!Serdecznie Polecamy..Dodaj ogłoszenie już teraz! Nie Czekaj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krokiet Opublikowano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 (edytowane) Ała W konfiguracji w adresach url wprowadziłem nowy separator zamiast , ustawiłem myślnik. po zapisaniu był komunikat, że plik htacces został zaktualizowany, po przejsciu na jakakolwiek strone i późniejszą próbę wczytania katalogu wszystko padło ;( Can't connect to local MySQL server through socket '/tmp/mysql.sock' (2) przed tym jeszcze formułka którą wole się nie dzielić teraz pytanie: co mogę zrobić żeby to naprawić? Zerknalem w plik htacces ale nie widzę tam niczego podejrzanego - w sumie sie nie znam... nie wiem o co chodzi w tym komunikacie tmp/mysql.sock'. .. moze to by pomoglo?? Pozdrawiam Edytowane 27 Grudnia 2011 przez Krokiet Duże zmiany... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek_web Opublikowano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Padła Ci baza? Wdrożenia i modyfikacje sklepów PrestaShop - webKS.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krokiet Opublikowano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 ale dlaczego w momencie zmiany konfiguracji?? załózmy ze padła - co mogę zrobić? Chce oczywiscie zachować wszystkie wpisy ;D muszę zrobić baze na nowo??? czy jak?? Pozdrawiam Duże zmiany... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 (edytowane) Widzę, że jesteś świeży i zielony. Zanim cokolwiek ruszysz to zrób kopię zapasową całego konta (pliki + bazy danych). Następnie zaloguj się do MySQL (przez phpMyAdmin) - jeżeli nie możesz to znaczy, że coś hosting Ci nawala. Jeżeli działa, to sprawdź konfigurację seokatalogu (config.php). Edytowane 27 Grudnia 2011 przez Gość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krokiet Opublikowano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 config.php sie zgadzał - sprawdziłem i wyczyściłem bo na www widać było hasła i kluzce licencji. Ps. jestem zielony jeżeli chodzi o te sprawy, w phpmyadmin jeszcze nigdy nie byłem Hosting działa - inne domeny korzystajace z innych baz mysql sobie smigają prawidlowo. ok wszystko skopiowalem ze strony katalogu... Duże zmiany... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi