Skocz do zawartości

[startup] SEOKatalog

Rekomendowane odpowiedzi

Ja proponował bym jakoś zablokować możliwość oceniania przez proxy .. bo teraz to bez problemu można zrobić :) Sam tak w niektórych katalogach sobie "oceniałem" strony ..

Napisz email lukas24.24@o2.pl jeśli mam wobec Ciebie zobowiązanie.

to na oko widac kto klika :|

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

widze że w konkursie sa klikacze którzy namolnie dają jak najmniej wybijając swoją na gore ... nieładnie

A niech sobie są - decyzję podejmuje i tak ja i od razu mówię - nie da się mnie przekupić :)

Oczywiście śledzę i uwzględniam również Wasze komentarze "och...ach" gdy pojawia się jakiś nowy SEOKat :P

Mnie bardziej martwią te miniaturki - bo jak strona nie działała w czasie gdy pageglimse robił zrzut to wygląda to beznadziejnie...co myślicie żeby w następnej wersji zrobić taki dodatkowy link w szczegółach wpisu (widzi tylko admin) i PA - "zrób zrzut miniaturki jeszcze raz" - ich API to ponoć umożliwia :)

Edytowane przez General_Depet

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

jak na moj gust jest obleśny.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Ja poproszę o dane do panelu klienta, nie wiem jak to się stało ale żadna z moich możliwości nie zadziałała :| Chyba podałem coś zupełnie innego :)

Poszło na PW

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.