Skocz do zawartości

[startup] SEOKatalog

Rekomendowane odpowiedzi

Dobrze zrozumiałem? Wyczyściłeś plik config.php? Jeżeli tak to mamy rozwiązanie zagadki, przywróć go.

czytanie ze zrozumieniem - wyczyściłem plik config.php po tym jak była awaria ;-) cel: ukrycie wrażliwych danych np licencji haseł i innych ktory sie wyświetlały... Przywrocic moge w kazdej sekundzie ale najpierw trzeba naprawic usterke ;-)

Duże zmiany...

Żeby nie robić dalszego tasiemca - sprawa trafiła na kontakt@seokatalogi.pl i problem dotyczy wyłączonej opcji short tags (tak zdarza się na dedykowanych serwerach) - pewnie kolega edytując w PA adresy URL wyciął jakiś zapis w .htaccess - sprawa dla administracji serva.

PS. Powtarzam to jak mantrę ale robić co jakiś czas kopię zapasową plików i bazy danych.

Edytowane przez General_Depet

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Witam

Zaimplementowalem w moich angielskich katalogach platnosci paypal, no i wszystko byloby dobrze, gdyby nie to że mam strasznie dużo nieoplaconych wpisów. Średnio 1 na 50 jest oplacony a reszta jest w "PayPal sites - unpaid". Podejrzewam, że przyczyną tego jest to że wpis najpierw sie dodaje a platnosc wyswietla sie na kolejnym ekranie no i dodajacy ja olewaja.

Zrobilbym platnosci dotpay (bo mozna wlaczyc paypal i uzywac kodow jednorazowych) ale wszystko jest po polsku i nie sadze zeby sie udalo przekonac kupujacych do uzywania tego.

Czy ktos ma pomysl jak usprawnic, zeby zmniejszyc liczbe tych ktorzy dodaja wpis a nie oplacaja go?

Pozdro

andrew

Witam, jest taka możliwość w przyszłości aby utworzyć sobie własne foldery w PA np. akceptując wpis premiowany, który był opłacony sporą kwotą dla strony która się dopiero rozkręca tak aby mieć ją na oku?

Noi aby utworzyć sobie inne foldery dla podejrzanych stron bo liczenie na info od internautów o niedziałającej stronie to raczej utopia niestety...

Moje wartościowe katalogi, na których nie zawiedziesz się. Wpis PREMIUM do wszystkich to tylko 10,00 PLN.

Solidny katalog stron

Przedstawiam strony dla kobiet

chce usunac podkategorie ale po usunieciu a jasniej po wpisaniu 0 w "Ile kolumn z podkategoriami?" dostaje error "Warning: Division by zero in C:\AppServ\www\includes\template.php on line 91" i podkategorie nie znikaja. Jaka opcja inna na usuniecie podkategorii i tak aby mozna bylo dodawac wpisy wchodzac w kategorie :>

Linków w podpisie brak bo konfidencja nie śpi !!

... tak aby mieć ją na oku?

A stworzenie grupy prywatnej z odpowiednimi uprawnieniami i tam przeniesienie takiej domeny nie wystarczy? Przecież te grupy działają właśnie jak katalog grupujący wpisy

Moje staruszki po liftingu, darmowe, zgodne z wytycznymi G, responsywne!

Katalog stron firm Zorb -/- Katalog sklepów Świat Zakupów -/- Katalog firm ProBi. PS Nie łatwo się dodać. ;)

A jeśli lubisz technologię, zwłaszcza bezzałogowce, to w wolnej chwili zajrzyj na InfoDron - info.dron.pl

Witam

Po updacie do php 5.3.8, przy logowaniu do admina mam komunikat:

Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/.../public_html/admin/index.php on line 16

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/pppp/domains/kolosiatki.pl/public_html/admin/index.php:16) in /home/.../public_html/admin/index.php on line 27

Generale pomożesz?

Uważaj, bo jak zaczniesz wysyłać PW z zachętą, to skończysz jak twórca pewnego skryptu katalogu :) Szablony są ładne, znajdą się chętni do ich użycia, nic na siłę i na już. Takie moje zdanie.

W tym seo katalog -u nie może zabraknąć Twojej strony - www.seokatalog.pl - PR4

Zegarki szwajcarskie - Bisset - https://zegarynka.pl i Katalog firm - https://otofirmy.pl - zapraszają!

chce usunac podkategorie ale po usunieciu a jasniej po wpisaniu 0 w "Ile kolumn z podkategoriami?" dostaje error "Warning: Division by zero in C:\AppServ\www\includes\template.php on line 91" i podkategorie nie znikaja. Jaka opcja inna na usuniecie podkategorii i tak aby mozna bylo dodawac wpisy wchodzac w kategorie :>

Ponawiam pytanie

Linków w podpisie brak bo konfidencja nie śpi !!

Witam, jest taka możliwość w przyszłości aby utworzyć sobie własne foldery w PA np. akceptując wpis premiowany, który był opłacony sporą kwotą dla strony która się dopiero rozkręca tak aby mieć ją na oku?

Noi aby utworzyć sobie inne foldery dla podejrzanych stron bo liczenie na info od internautów o niedziałającej stronie to raczej utopia niestety...

Teoretycznie do tego służy grupa "na później" ale strony w niej się znajdują są nieaktywne. Myślę że dobrym pomysłem w przyszłości byłoby "oddzielenie" grupy "na później" od aktywuj/deaktywuj. Wtedy można byłoby tam sobie wrzucać co się chce i dodatkowo opatrzeć notką w informacjach dla moderatora.

Generale pomożesz?

Zrobić aktualkę do wersji 1.42 bo wcześniejsze nie były przystosowane do nowej wersji PHPa

SEOKatalog ma na sztywno ustawioną strukturę kategoria -> podkategoria -> wpis - nie można tego zmienić.

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Generale pomożesz?

Zrobić aktualkę do wersji 1.42 bo wcześniejsze nie były przystosowane do nowej wersji PHPa

Mam oczywiscie zainstalowana wersje 1.42 bo taka wersja była dostepna gdy zaczynalem moja zabawe z seokatalogiem.