Xemix Opublikowano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Dobrze zrozumiałem? Wyczyściłeś plik config.php? Jeżeli tak to mamy rozwiązanie zagadki, przywróć go. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krokiet Opublikowano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Dobrze zrozumiałem? Wyczyściłeś plik config.php? Jeżeli tak to mamy rozwiązanie zagadki, przywróć go. czytanie ze zrozumieniem - wyczyściłem plik config.php po tym jak była awaria ;-) cel: ukrycie wrażliwych danych np licencji haseł i innych ktory sie wyświetlały... Przywrocic moge w kazdej sekundzie ale najpierw trzeba naprawic usterke ;-) Duże zmiany... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
General_Depet Opublikowano 27 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 (edytowane) Żeby nie robić dalszego tasiemca - sprawa trafiła na kontakt@seokatalogi.pl i problem dotyczy wyłączonej opcji short tags (tak zdarza się na dedykowanych serwerach) - pewnie kolega edytując w PA adresy URL wyciął jakiś zapis w .htaccess - sprawa dla administracji serva. PS. Powtarzam to jak mantrę ale robić co jakiś czas kopię zapasową plików i bazy danych. Edytowane 27 Grudnia 2011 przez General_Depet iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krokiet Opublikowano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 To prawda, napiszę tylko, że byłem w szoku, że o tej porze uzyskałem pomoc od admina :-) Super! Ale temat jest już rozwiązywany. Pozdrawiam Duże zmiany... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andddrew Opublikowano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Witam Zaimplementowalem w moich angielskich katalogach platnosci paypal, no i wszystko byloby dobrze, gdyby nie to że mam strasznie dużo nieoplaconych wpisów. Średnio 1 na 50 jest oplacony a reszta jest w "PayPal sites - unpaid". Podejrzewam, że przyczyną tego jest to że wpis najpierw sie dodaje a platnosc wyswietla sie na kolejnym ekranie no i dodajacy ja olewaja. Zrobilbym platnosci dotpay (bo mozna wlaczyc paypal i uzywac kodow jednorazowych) ale wszystko jest po polsku i nie sadze zeby sie udalo przekonac kupujacych do uzywania tego. Czy ktos ma pomysl jak usprawnic, zeby zmniejszyc liczbe tych ktorzy dodaja wpis a nie oplacaja go? Pozdro andrew Mój katalog stron. | ulubiony katalog stron: mocny katalog firm | kup tani MULTIKOD - 7 zł za 30 wpisów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melodiawsieci.pl Opublikowano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Witam, jest taka możliwość w przyszłości aby utworzyć sobie własne foldery w PA np. akceptując wpis premiowany, który był opłacony sporą kwotą dla strony która się dopiero rozkręca tak aby mieć ją na oku? Noi aby utworzyć sobie inne foldery dla podejrzanych stron bo liczenie na info od internautów o niedziałającej stronie to raczej utopia niestety... Moje wartościowe katalogi, na których nie zawiedziesz się. Wpis PREMIUM do wszystkich to tylko 10,00 PLN. Solidny katalog stron Przedstawiam strony dla kobiet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaTusz Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 chce usunac podkategorie ale po usunieciu a jasniej po wpisaniu 0 w "Ile kolumn z podkategoriami?" dostaje error "Warning: Division by zero in C:\AppServ\www\includes\template.php on line 91" i podkategorie nie znikaja. Jaka opcja inna na usuniecie podkategorii i tak aby mozna bylo dodawac wpisy wchodzac w kategorie :> Linków w podpisie brak bo konfidencja nie śpi !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielony_gremlinek Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 ... tak aby mieć ją na oku? A stworzenie grupy prywatnej z odpowiednimi uprawnieniami i tam przeniesienie takiej domeny nie wystarczy? Przecież te grupy działają właśnie jak katalog grupujący wpisy Moje staruszki po liftingu, darmowe, zgodne z wytycznymi G, responsywne! Katalog stron firm Zorb -/- Katalog sklepów Świat Zakupów -/- Katalog firm ProBi. PS Nie łatwo się dodać. A jeśli lubisz technologię, zwłaszcza bezzałogowce, to w wolnej chwili zajrzyj na InfoDron - info.dron.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andddrew Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 Witam Po updacie do php 5.3.8, przy logowaniu do admina mam komunikat: Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/.../public_html/admin/index.php on line 16 Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/pppp/domains/kolosiatki.pl/public_html/admin/index.php:16) in /home/.../public_html/admin/index.php on line 27 Generale pomożesz? Mój katalog stron. | ulubiony katalog stron: mocny katalog firm | kup tani MULTIKOD - 7 zł za 30 wpisów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adiectus Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 Pozwolę sobie na mały Off topic... Chciałem zachęcić posiadaczy katalogów na wspaniałym skrypcie seokatalog do używania darmowych szablonów które można znaleźć w mojej stopce Dziękuję za uwagę i przepraszam. Darmowe szablony pod SEOKatalog Darmowy katalog stron - dodaj swoją stronę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinewg Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 Uważaj, bo jak zaczniesz wysyłać PW z zachętą, to skończysz jak twórca pewnego skryptu katalogu Szablony są ładne, znajdą się chętni do ich użycia, nic na siłę i na już. Takie moje zdanie. W tym seo katalog -u nie może zabraknąć Twojej strony - www.seokatalog.pl - PR4 Zegarki szwajcarskie - Bisset - https://zegarynka.pl i Katalog firm - https://otofirmy.pl - zapraszają! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adiectus Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 Nie no PW nie będę wysyłał (chyba, że znajdę właściciela obskurnego katalogu ). Pomyślałem, że warto napisać o tym w temacie gdzie mówi się tylko o tym skrypcie. Darmowe szablony pod SEOKatalog Darmowy katalog stron - dodaj swoją stronę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaTusz Opublikowano 31 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 chce usunac podkategorie ale po usunieciu a jasniej po wpisaniu 0 w "Ile kolumn z podkategoriami?" dostaje error "Warning: Division by zero in C:\AppServ\www\includes\template.php on line 91" i podkategorie nie znikaja. Jaka opcja inna na usuniecie podkategorii i tak aby mozna bylo dodawac wpisy wchodzac w kategorie :> Ponawiam pytanie Linków w podpisie brak bo konfidencja nie śpi !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
General_Depet Opublikowano 31 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 Witam, jest taka możliwość w przyszłości aby utworzyć sobie własne foldery w PA np. akceptując wpis premiowany, który był opłacony sporą kwotą dla strony która się dopiero rozkręca tak aby mieć ją na oku?Noi aby utworzyć sobie inne foldery dla podejrzanych stron bo liczenie na info od internautów o niedziałającej stronie to raczej utopia niestety... Teoretycznie do tego służy grupa "na później" ale strony w niej się znajdują są nieaktywne. Myślę że dobrym pomysłem w przyszłości byłoby "oddzielenie" grupy "na później" od aktywuj/deaktywuj. Wtedy można byłoby tam sobie wrzucać co się chce i dodatkowo opatrzeć notką w informacjach dla moderatora. Generale pomożesz? Zrobić aktualkę do wersji 1.42 bo wcześniejsze nie były przystosowane do nowej wersji PHPa chce usunac podkategorie ale po usunieciu a jasniej po wpisaniu 0 w "Ile kolumn z podkategoriami?" dostaje error "Warning: Division by zero in C:\AppServ\www\includes\template.php on line 91" i podkategorie nie znikaja. Jaka opcja inna na usuniecie podkategorii i tak aby mozna bylo dodawac wpisy wchodzac w kategorie :> SEOKatalog ma na sztywno ustawioną strukturę kategoria -> podkategoria -> wpis - nie można tego zmienić. iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andddrew Opublikowano 31 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 Generale pomożesz? Zrobić aktualkę do wersji 1.42 bo wcześniejsze nie były przystosowane do nowej wersji PHPa Mam oczywiscie zainstalowana wersje 1.42 bo taka wersja była dostepna gdy zaczynalem moja zabawe z seokatalogiem. Mój katalog stron. | ulubiony katalog stron: mocny katalog firm | kup tani MULTIKOD - 7 zł za 30 wpisów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi