Skocz do zawartości

[startup] SEOKatalog

Rekomendowane odpowiedzi

Podpowie ktoś jak zrezygnować z tych kolorowych tagów? Ja bym jednak wolał jednolite :)

W pliku home.php funkcja:

<?=global_tags(array('twoj-kolor'), '', ', ');?>

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Szymon80 - nie rób z tego skryptu masówki. Poza tym przez takie spamowanie linkami do PP to możesz skryptowi popsuć reputację...

A teraz kolejne pytanie do Generala ;)

Jeden z użytkowników zwrócił się do mnie z pytaniem, dlaczego miniaturka jego strony to "szara plama". Okazało się, że strona jest w całości wykonana we flashu, co raczej uniemożliwia wykonanie normalnego screenshoota.

Czy jest możliwość, aby przypisać danej stronie inną miniaturkę?

edit: drugie pytanie, czy w PA możesz dać małym druczkiem kiedy wpis został dodany?

Edytowane przez Gość

Witam,

A wg. czego są sortowane wpisy w admin/?action=groups&id=unactive? :)

Według daty.

Przydałby sie program partnerski do promowania skryptu :)

Ty byś zarobił i inni również. 25% ceny skryptu było by ok :).

Nie będzie otwartego programu partnerskiego ale nie ukrywam że jedna osoba dzięki niezobowiązującej promocji dostała coś extra :P

Czy jest możliwość, aby przypisać danej stronie inną miniaturkę?

Jest tylko możliwość ustawienia własnej miniaturki "zastępczej" (zamiast tej szarej) gdy brak miniaturki dla danej strony w bazie ale tutaj i tak mija się to z celem bo jak rozumiem system wygenerował miniaturkę tylko ze względu na flash jest ona "pusta". Swoją drogą PageGlimse chyba łapie "flash".....

edit: drugie pytanie, czy w PA możesz dać małym druczkiem kiedy wpis został dodany?

Chodzi Ci o datę ? Fakt to by się przydało - zapisane.

Co do konkursu, fajny pomysł, ale co tak cienko z nagrodami, powinny być z 3 licki, dla top3 :)

Eeee :) kto wie może jak będzie większa konkurencja to przyznam więcej :P

ja mam tylko takie pytanie do strony projektu, będzie jakieś osobne forum czy na stałe będzie przekierowanie do tego tematu?

Nie chce mi się stawiać osobnego forum (wolę ten czas przeznaczyć na kolejne modyfikacje do SEOKatalogu) :P więc albo admini PiO dadzą się ubłagać o osobne subforum albo będziemy się tu gnieździć :P

Edytowane przez General_Depet

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

General - mógłbyś zrobić podgląd tabeli seokat_sessions gdzieś w PA? Bo nudne się staje obserwowanie ruchu robotów online z poziomu phpmyadmin ;)

Mógłbym - dopisane.

dwie propozycje:

1: pingowanie wpisow po zmoderowaniu

2: przy moderacji mogl by sie wyswietlac gdzies przy stronie jej PR

1. Kiedyś będzie bo mam już zapisane ale nie jako priorytet

2. OK - dopisane