Skocz do zawartości

[startup] SEOKatalog

Rekomendowane odpowiedzi

Czy da się ustawić limit wpisywania kodu recaptcha dla jednego użytkownika ?

Propozycja : może da się wprowadzić podczas akceptowania wpisu dodatkowe okienko w którym możemy dodać zdefiniowaną przez nas wiadomość dla dodającego wpis,tak jak to działa z druga strone?

Pozdrawiam

Reklama w internecie - baza firm - katalog firm + seomaster script

Fajnie by było gdybyś generale wprowadził jakiś bazar seokatalogów ;) Chodzi mi o to, aby w szybki sposób można było znaleźć wszystkie seokatalogi które są na sprzedaż i skontaktować się z właścicielem (ewentualnie kliknąć "Kup Teraz" :) ).

Darmowe szablony do seokatalogów! - darmowe szablony

Pewnie nie ma takiej opcji - przydałoby się, żeby seokatalog pod konkretnym urlem zwracał jaki url w katalogu ma dana domena. Np. wpisując adres seokatalog.pl/sprawdz/domena.pl byłby widoczny url wpisu domeny domena.pl albo pusty ciąg jeśli wpisu nie ma - dzięki temu po dodaniu wpisów do x katalogów, można by sobie łatwo wyciągnąć pod jakimi urlami są wpisy i je lekko dopalić.

Skuteczne pozycjonowanie stron www | Nowe randki internetowe

Pamiętam, że czytałem kiedyś w tym temacie, jak zrobić rozwijalne kategorie na stronie głównej (tj. że jest widoczne kilka kategorii, a na dole jest button jakiś i się ładnie wysuwa reszta po kliknięciu :D). Mógłbyś Generale podrzucić rozwiązanie / link do postu albo wrzucić to na bloga? :))

Hmm nie przypominam sobie żebym to wstawiał... z grafiki to ja jestem cienki...

A może wraz z nową wersją bądź aktualizacjami warto by było wprowadzić centralną listę seoków? Doszedł by przycisk katalog prywanty/publiczny i w zależności od ustawienia pojawiałby się na liście bądź nie wraz z zawsze aktualnymi ustawieniami (wpisy darmowe/płatne, linki zwrotne, PR, linki...). Pewnie sporo osób ucieszyłoby się z takiego rozwiązania (nawet jeśli dostęp byłby płatny).

Od tego jest w zasadzie strona konkursowa :)

Jest możliwość otrzymania licencji na localhost, ponieważ potrzebuje pociąc szablon dla klienta?

Jasne - wysłałeś prośbę na maila ? Jak tak to zaraz odpowiem.

Czy da się ustawić limit wpisywania kodu recaptcha dla jednego użytkownika ?

Hmm a po co ? :)

Propozycja : może da się wprowadzić podczas akceptowania wpisu dodatkowe okienko w którym możemy dodać zdefiniowaną przez nas wiadomość dla dodającego wpis,tak jak to działa z druga strone?

Pozdrawiam

Takie coś już jest - nazywa się powód odrzucenia wpisu - tam z listy wybierasz inny i możesz wpisać co chcesz.

Fajnie by było gdybyś generale wprowadził jakiś bazar seokatalogów :) Chodzi mi o to, aby w szybki sposób można było znaleźć wszystkie seokatalogi które są na sprzedaż i skontaktować się z właścicielem (ewentualnie kliknąć "Kup Teraz" :) ).

O nie - od tego jest Allegro :)

Pewnie nie ma takiej opcji - przydałoby się, żeby seokatalog pod konkretnym urlem zwracał jaki url w katalogu ma dana domena. Np. wpisując adres seokatalog.pl/sprawdz/domena.pl byłby widoczny url wpisu domeny domena.pl albo pusty ciąg jeśli wpisu nie ma - dzięki temu po dodaniu wpisów do x katalogów, można by sobie łatwo wyciągnąć pod jakimi urlami są wpisy i je lekko dopalić.

Takie coś już jest - przykład > https://www.katalog.top3.com.pl/?action=api...intelekt.net.pl

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Od tego jest w zasadzie strona konkursowa :D

To miłego sortowania, panie Generale. :)

O nie - od tego jest Allegro

Pewnie zamiarem pomysłodawcy nie jest to, abyś był pośrednikiem, a jedynie pełnił rolę informacyjną - patrz: serwisy z ogłoszeniami.

Edytowane przez Gość

Od tego jest w zasadzie strona konkursowa :D

To miłego sortowania, panie Generale. :)

Aaa to ja miałbym jeszcze "sprawdzać" czy dany katalog jest darmowy/płatny itd. ? Przecież od tego jest katalogiseo.info :)

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Aaa to ja miałbym jeszcze "sprawdzać" czy dany katalog jest darmowy/płatny itd. ? Przecież od tego jest katalogiseo.info

Nie, zasada taka - użytkownik po wypełnieniu formularza (specyfikacja katalogu - czy darmowy, czy płatny, czy darmowy od PR x, ile wymaga znaków, jaka tematyka itd.) trafia do głównej bazy. Kto nie chce, to nie jest w tej bazie.

Oczywiście wszystko powiązane z licencjami - licencja wycofana z danej domeny - katalog wylatuje z bazy.

Niestety, ale taką centralną bazę może stworzyć tylko autor skryptu. :D

Edytowane przez Gość

No to przecież teraz jak ktoś chce by jego katalog był publicznie dostępny to właśnie wchodzi na katalogiseo.info i wypełnia formularz gdzie zaznacza - czy darmowy, czy płatny, czy darmowy od PR x, ile wymaga znaków, jaka tematyka itd.). Nie widzę sensu w powielaniu tego pomysłu tylko dlatego że 1 osoba na 100 nie wie o katalogiseo.info i nie doda tam swojego katalogu.

Co trzeba wstawić w ustawieniach meta tagów w okienku opis strony "tag" aby w wynikach zaindeksowanych stron w google pojawiło się:

tag - opisy stron z tym tagiem.?

Moje wartościowe katalogi, na których nie zawiedziesz się. Wpis PREMIUM do wszystkich to tylko 10,00 PLN.

Solidny katalog stron

Przedstawiam strony dla kobiet

Ja mam z kolei pytanie: jak sprawdzić, czy dobrze przeniosłem katalog. Pierwszy raz w życiu coś przenosiłem i na pierwszy rzut oka wygląda ok. Ale pewności nie mam ;D https://www.mastor.pl sprawdźcie :D

Edytowane przez Zbigniew

Jam jest Zbygniew.