Skocz do zawartości

[startup] SEOKatalog

Rekomendowane odpowiedzi

Czy jest możliwość zmiany adresu do logowania się do panelu administracyjnego? Zmiana nazwy folderu "admin" na np "panel" i wywołanie w przeglądarce https://strona-katalogu/panel/ przenosi automatycznie na https://strona-katalogu/admin/

Czy da się to w jakiś sposób zmienić? w .htacces nie znalazłem nigdzie takiej definicji.

To pytanie od miesięcy dręczy wszystkich :D. Bardziej mnie interesuje, kiedy będzie nowy SEOK niż to, kiedy będzie koniec świata ;]

Hee :tancze: dobre, ale się pośmiałem ;) i dołączam się do pytania, kiedy będzie nowa wersja skryptu?

Pozdrawiam

Baza stron z wysokim  Page index Authority 41  i  Domain Authority 30
Serwis Ogłoszeń z danymi tele-adresowymi, ofertą oraz linkiem do strony!
Serdecznie Polecamy..Dodaj ogłoszenie już teraz! Nie Czekaj!

A po co wam NOWA wersja seoktalogu ? :D

Może głupie pytanie, ale prawie wszystko w nim jest poza drobiazgami. Nie trzeba robić NOWEJ wersji żeby dorzucić pare drobiazgów przecież :D

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY

W związku z tym, że od 2 dni nie mogę się doczekać na opowiedz Generała może tutaj ktoś pomoże.

Przy przenoszeniu tagów globalnych do sidebaru na części stron (kategoria,podkategoria) tagi ładnie się wyświetlają, ale już na stronach z menu, np. mapa katalogu wywala taki błąd:

Fatal error: Call to undefined function global_tags() in /home/uzytkownik/domains/domena.pl/public_html/templates/szablon/sidebar.php on line 91

Miał ktoś podobny problem?

Przy podpięciu API Google Maps, wygenerowaniu kodu API w Google, podpięciu tam karty kredytowej, pobraniu 1$ z konta, podpięciu strony w formacie *domena.com/* i wstawieniu kodu API do SEOkata mam:

Google has disabled use of the Maps API for this application. The provided key is not a valid Google API Key, or it is not authorized for the Google Maps Javascript API v2 on this site. If you are the owner of this application, you can learn about obtaining a valid key here: https://code.google.com/apis/maps/documenta...l#Obtaining_Key

o co kaman?? Widzę że innym mapki G chodzą, czy ktoś też miał problem z mapkami??

Edytowane przez Danae

Wiem, że kobieta to rzadkość na forum PiO... niemniej jednak zwracaj się do mnie w rodzaju żeńskim ;)

Jeśli posiadasz psa to polecam Ci dla niego szelki Guard

Przy podpięciu API Google Maps, wygenerowaniu kodu API w Google, podpięciu tam karty kredytowej, pobraniu 1$ z konta, podpięciu strony w formacie *domena.com/* i wstawieniu kodu API do SEOkata mam:
Google has disabled use of the Maps API for this application. The provided key is not a valid Google API Key, or it is not authorized for the Google Maps Javascript API v2 on this site. If you are the owner of this application, you can learn about obtaining a valid key here: https://code.google.com/apis/maps/documenta...l#Obtaining_Key

o co kaman?? Widzę że innym mapki G chodzą, czy ktoś też miał problem z mapkami??

Od jakiegoś czasu nie jest już potrzebne generowanie klucza do mapek - wystarczy włączyć mapkę wg instrukcji na blogu

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Chciałbym wstawić kod reklam w php do seokatalogu.

Jak to zrobić, bo miejsca na reklamę przyjmują tylko javascript ???

Kupuj wydawnictwa elektroniczne w e-książka.pl albo sam załóż taki sklep - dołącz do Programu Partnerskiego

Wymienię się linkami i wpisami o tematyce turystycznej katalog.turystyka.pl

zastanawiam się czy dałoby się łatwo dodać do katalogu jakiś skrypt artykułów - przydałaby się taka funkcja w tematycznych seokach ...

Z przeszłości zostały jeszcze: Katalog Turystyczny, s3zow.pl
Blog o pozycjonowaniu i optymalizacji prowadzę pod adresem: https://zeid.pl