marpit Opublikowano 17 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 Moge prosić o odpowiedź na maila ? hm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ummberto Opublikowano 17 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 (edytowane) pomyliłem tematy... przepraszam Edytowane 17 Maja 2012 przez ummberto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marpit Opublikowano 18 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 gdzie mozna znaleść plik readme_update-polish.txt. hm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
General_Depet Opublikowano 18 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 marpit napisał(a): gdzie mozna znaleść plik readme_update-polish.txt. Np. w paczce aktualizacyjnej > https://www.seokatalogi.pl/update/seokatalog_v1.42_update.zip iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marpit Opublikowano 18 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 A mozna zmienic ilośc stron w pa konkretnie tych do moderacji? hm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eljelj Opublikowano 26 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 Poprawka z blogu do statystyk BL katalogu ściąga dane z majesticseo.com z Fresh Index czyli ostatni 30 dni. To chyba nie jest prawidłowy parametr całościowej ilości BL do danej strony. Katalog firm , który pomoże Tobie kupić i sprzedać co tylko chcesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arve_lek Opublikowano 26 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 (edytowane) Cytat Co do aktualizacji - nie podaję już konkretnej daty bo to się śmieszne robi. Miałem chwilowe problemy osobiste i prace stanęły w miejscu. Dziś wróciłem do pracy - za tydzień będę szukał pewnie betatesterów. Ktoś testuje nową wersję, czy były to rzucone słowa na wiatr ? Post był napisany podajże pod koniec marca Edytowane 26 Maja 2012 przez arve_lek Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justus Opublikowano 26 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 Witam, dzis co jakis czas próbuje aktualizować statystyki "aktualizuje PR, BL i liczbę zaindeksowanych stron katalogu" cały czas pojawia się: Internal Server Error : Wewnętrzny błąd serwera Wewnętrzny błąd serwera (np. zawieszenie programu CGI) lub błąd konfiguracji. The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request. Wszystkie inne opcje działają bez zarzutu. Łatka optimization.zip sciągnięta i plik umieszczony w includes. Jakieś sugestie dlaczego tak sie dzieje ? Czy tylko u mnie ? Unikalny darmowy moderowany Katalog stron PR 2 Interesujesz się grami zapraszam na Forum gry PR 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimathel Opublikowano 27 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 (edytowane) U mnie to samo. edit: czy to ma związek z tym, że odnosniki.pl nie działa? Edytowane 27 Maja 2012 przez Cimathel Katalog www | Darmowy katalog stron | Katalog stron Kupię SEOkatalogi, oferty proszę przesyłać na PW. Wymienię się również tajnymi kodami do SEOkatalogów - też PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
General_Depet Opublikowano 27 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 (edytowane) Tak - dajmy im czas do jutra i jeśli nie naprawią tego to zostaniemy przy samym majesticseo Edytowane 27 Maja 2012 przez General_Depet iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaja45 Opublikowano 27 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 General_Depet napisał(a): Tak - dajmy im czas do jutra i jeśli nie naprawią tego to zostaniemy przy samym majesticseo Czy kolega może mi odpisać na e-mail, niestety moja licencja do katalogu nie jest przyjmowana podczas instalacji ??? Jacek katalog stron sportowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xemix Opublikowano 27 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 @kaja45: Dziś jest niedziela, dzień wolny od pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaja45 Opublikowano 27 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 Xemix napisał(a): @kaja45: Dziś jest niedziela, dzień wolny od pracy Zgadza się, ale zakupiłem licencję w piątek, która niestety nie działa i od piątku czekam na jakąś informację. Jacek katalog stron sportowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek_web Opublikowano 27 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 https://www.seokatalogi.pl/blog/faq-dlaczeg...zu-licencyjnym/ Wdrożenia i modyfikacje sklepów PrestaShop - webKS.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaja45 Opublikowano 28 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 krzysiuus napisał(a): https://www.seokatalogi.pl/blog/faq-dlaczeg...zu-licencyjnym/ Dzięki, ale to nie to Jacek katalog stron sportowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi