Skocz do zawartości

[startup] SEOKatalog

Rekomendowane odpowiedzi

Ja też kilka dni temu napisałem maila i do dziś cisza :( jedyne wyjście to czekać cierpliwie.

Ja od kilku dni proszę o instalację skryptu i też nie dostałem żadnej odpowiedzi.

Przy takim interesie powinien być ustawiony automat - "sory nie ma mnie przez x dni" i wszystko jasne, każdemu się wolne należy. Samemu nie zainstaluję bo nie mam czasu a poza tym człowiek na wszystkim nie może ani nie musi się znać.

Czekam cierpliwie.

prsi.pl - Polski Rejestr Stron Internetowych

www.alkodrive.pl - sklep z alkomatami

A może jest na wakacjach albo zajęty czymś, na pewno powód tego jest na pewno nie olewa ludzi .M-stap General_depet jest chyba najlepszy na pio jeśli chodzi o wsparcie swojego produktu , po 1,5roku dalej mi odpisuje , już sto razy mi się cena tego skryptu zwróciła .Wróci to będzie miał dużo odpisywania cierpliwości albo pisz na maila :)

A ja mam dodatkowe pytanie mianowicie jest strona: www.strona.pl/kategoria/podkategoria/tytuł wpisu - jednak w google mi indeksuje i w gwt tylko taki adres: www.strona.pl/kategoria/tytuł wpisu .

Co sie stało z podkategorią w adresie ?

Reklama w internecie - baza firm - katalog firm + seomaster script

Wybaczcie... tak jak Iran pisze jestem na urlopie i działam trochę na zwolnionych obrotach. Jutro zajmę się wszystkimi zaległymi sprawami które zalegają na skrzynce od tygodnia.

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Mam pytanie, a w zasadzie prośbę.

Na stronie głównej za pomocą funkcji home_cat() wypisałem sobie 3 kategorie, które mam w bazie. Potrzebuję zrobić, aby pod każdą z nich wypisane zostały należące do nich wpisy (powiedzmy z 10 - w tym premiowane). Proszę o pomoc.

Z góry dziękuję za odpowiedź :)

Edytowane przez nitroo

Nawiązałem kontakt w tygodniu ale znów się urwał :) Dzięki za info. Teraz przynajmniej wiem co się dzieje.

Jak najbardziej szacunek dla osoby która na PIO napisała prawie 4K postów. Dziwi mnie tylko że nie ma zwrotki na skrzynkę

że jesteś w czasie resetu.

prsi.pl - Polski Rejestr Stron Internetowych

www.alkodrive.pl - sklep z alkomatami

Niech mi ktoś proszę podpowie jak to rozwiązać w prosty sposób. Pomimo zapisu w regulaminie o zakazie podawania adresów strony, maila czy innych danych teleadresowych we wpisie, ludzie nagminnie go olewają - oczywiście nie czytają regulaminu. Chciałbym aby z automatu były one wycinane z dodawanego wpisu. Jakieś pomysły i sugestie?

• 2 tygodnie później...

Witam, mam taki problem, chciałbym przenieść z jednego SEOkatalogu do drugiego SEOkatalogu jedną grupę moich wpisów - premium.

Liczyłem na masowe dodawanie wpisów lub import / export grupy wpisów ale nie widzę takiej opcji.

Edytowane przez GrzesiekW