Skocz do zawartości

[startup] SEOKatalog

Rekomendowane odpowiedzi

Skrypt niekompatybilny z nowym PHP 5.4.Wie ktoś może kiedy będzie poprawka?

Twórca skryptu o problemie wiedział na początku września... :(

Sprzedam punkty systemu wymiany linków Gotlink.pl i Seomatik.pl

Wystawiam faktury VAT. Zapraszam do kontaktu d.szwaba@gmail.com

Ja na kontakt nie mogę narzekać, bo odpisuje... ale tak jak Wam czyli dłuuugo czekam :P

Najważniejsze: SEOK już jest dostosowany do PHP5.4 - wystarczy z paczki instalacyjnej przegrać do siebie pliki z includes/

Sprzedam punkty systemu wymiany linków Gotlink.pl i Seomatik.pl

Wystawiam faktury VAT. Zapraszam do kontaktu d.szwaba@gmail.com

Tez mam problem z php 5.3... dodatkowo strona nie działa jako .pl a działa jako .pl/index.php

najnowsza paczka generuje takie błędy w grupach wpisów

Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/domains//public_html/admin/templates/default/group_mod-ajax.php on line 328

checked="checked" /> Baza noclegowa

Edytowane przez marpit

hm

Witam,

preznoszę kilka seoków na nowy host. Niestety po przeniesieniu wyskakują błędy :

Deprecated

: Function eregi() is deprecated in

/home/xxxx/domains/xxxx/public_html/admin/index.php

on line

16

Warning

: session_start() [

function.session-start

]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/xxx/domains/xxxx/public_html/admin/index.php:16) in

/home/xxx/domains/xxx/public_html/admin/index.php

on line

27

Warning

: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/xxxx/domains/xxx/public_html/admin/index.php:16) in

/home/xxx/domains/xxx/public_html/includes/login.php

on line

24

Warning

: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/xxx/domains/xxxx/public_html/admin/index.php:16) in

/home/xxxx/domains/xxxx/public_html/includes/login.php

on line

25

do panelu admina mogę się zalogować, ale po każdej mojej czynności wylogowuje mnie, więc to problem z sesją. Stworzyłem w katalogu tmp i nadałem chnody 777 ale to nie pomogło. Co dziwne w panelu brak polskich czcionek.

Edyta:

pomogła ponowna instalacja katalogu, później podmianka mysql i katalogu templates.

Edytowane przez monstrum

Od pewnego czasu nie mam w swoim katalogu wartości IP . BL działa poprawnie. Paczka aktualizacyjna optimization.zip została pobrana i plik umieszczony w includes. Aktualizacja statystyk i przeliczanie relacji nie daje żadnego rezultatu. Czy u Was jest podobnie ? Co może byc przyczyną problemu ?

Adres katalogu :https://katalog.playofgame.pl

Edytowane przez Justus

Unikalny darmowy moderowany Katalog stron PR 2

Interesujesz się grami zapraszam na Forum gry PR 3

Może ktoś sprawdzić czy działa u niego normalnie panel w seokatalogu? U mnie po zalogowaniu i kliknięciu dowolnej zakładki znowu wyskakuje okienko logowania i tak w kółko. Myślałem, że coś zepsułem modyfikując dziś .htacces, ale w katalogach (nie modyfikowanych w żaden sposóB) na innych serwerach jest to samo.

netkat_logo_male.png.55f9093b88d31963c3c86caf4ab7bc2f.png  - skrypt katalogu stron, który ułatwia moderację (pierwszy skrypt napisany z wykorzystaniem Pythona/Django), Katalogika.pl - najlepsze strony internetu!

Oj głupieje - żeby ją włączyć i wyłączyć pomyślałem dopiero po napisaniu tego posta. Przestraszyłem się na początku, bo grzebałem w tych .htaccesacach i tak jakoś zbiło mnie to z tropu. Nieaktualne - dzięki.

netkat_logo_male.png.55f9093b88d31963c3c86caf4ab7bc2f.png  - skrypt katalogu stron, który ułatwia moderację (pierwszy skrypt napisany z wykorzystaniem Pythona/Django), Katalogika.pl - najlepsze strony internetu!