Skocz do zawartości

[startup] SEOKatalog

Rekomendowane odpowiedzi

Współczuję sobie i wszystkim tym, którzy mają niestandardowe templaty. Będzie klepania... ;)

Nie ma żadnych obowiązkowych zmian w templatce także jak ktoś nie chce korzystać z części nowych funkcji (bo większość i tak dotyczy PA) to nie musi nic zmieniać.

Nieobowiązkowych jest natomiast niewielka ilość więc w 5 minut każdy się uwinie.

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Sprawdzanie unikalności opisu - raz działa raz nie, nie wiem od czego zależy, bo przy różnych długościach opisu potrafi działać dobrze, a potrafi też otworzyć w nowym oknie stronę główną katalogu

a nie jesteś zalogowany przypadkiem do g+ w tym czasie ? :)

Teżmam ten problem i nie jestem zalogowany do g+ , druga sprawa:

-Możliwość włączenia nowej podstrony w katalogu - "najwyżej ocenione strony przez admina"

w sidebar.php kod dodany plik top_admin.php wrzucony na serwer w konfiguracji ustawiłem Podstrona "najlepsze strony wg admina" Tak jednak wywala błąd:

404 Not Found

The request /najlepsze,wg,admina/ was not found on this server.

Gdzie może być błąd ?

Unikalny darmowy moderowany Katalog stron PR 2

Interesujesz się grami zapraszam na Forum gry PR 3

Teżmam ten problem i nie jestem zalogowany do g+ , druga sprawa:

Funkcja działa na tej zasadzie że z pobranego tekstu wyciąga losowy ciąg zdań kończących się kropką. Jeśli suma znaków w tym ciągu jest >150 następuje sprawdzenie.

Także jeśli wpisaliście opis w którym nie postawiliście kropek po kończących się zdaniach lub gdy opis jest krótszy niż 150 znaków to skrypt nie jest w stanie sprawdzić opisu.

-Możliwość włączenia nowej podstrony w katalogu - "najwyżej ocenione strony przez admina"

w sidebar.php kod dodany plik top_admin.php wrzucony na serwer w konfiguracji ustawiłem Podstrona "najlepsze strony wg admina" Tak jednak wywala błąd:

404 Not Found

The request /najlepsze,wg,admina/ was not found on this server.

Gdzie może być błąd ?

A to jest proste - PA -> Konfiguracja -> Adresy URL kliknij Wyślij - nie musisz nić zmieniać po prostu skrypt musi w htaccess stworzyć sobie seo-urla dla tej podstrony.

Edytowane przez General_Depet

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

ja mam pytanie odnośnie strony PayPal, w wersji 1.5 w ustawieniach widzę że można zmienić język, co wpisać aby był to j.angielski ?

EN oczywiście. Tu masz listę > https://www.rocketgranny.com/codeclips/pp_languagecodes.php

a drugie pytanie to czy będzie jakiś rabat świąteczny na nowe licencje ? :)

Będzie będzie. Postaram się jeszcze dzisiaj wysmarować jakiegoś posta zbiorczego na blogu o aktualce, zniżce i wynikach konkursu.

PA -> Edytor -> style.css dodaj:

#content ul.site li.contact {
   margin:0;
   list-style:none;
   background: url('../images/contact.gif') no-repeat 2px 5px;    
   border-bottom: 1px solid #BABABA;
   font: 11px Verdana;
   color:#000000;
   padding:5px 0 5px 20px;
}

i odśwież stronę.

Zapis dodany również do readme_update-polish.txt - dzięki.

Że pewnie Twoje templatki miały zmodyfikowaną funkcję home_cat() w includes/template.php - najlepiej podmieć tę funkcję z poprzedniego pliku. Funkcję, nie plik - jakbyś miał problem zapraszam na kontakt@seokatalogi.pl (poproszę dane do FTPa oraz poprzedni plik template.php w załączniku)

Witam, mógłby ktoś mi pomóc w skonfigurowaniu 'zaawansowanej wyszukiwarki' z w oparciu o 'niestandardowe pola'? W zasadzie to chodzi mi wyłącznie o wyjaśnienie frazy:

pamiętaj by dodać klucz %where% w adresach URL

bo przydzielanie pól do wyszukiwarki jest oczywiste. Jak ma wyglądać taki adres po dodaniu parametru? No i generalnie, które linki należy wyedytować?