Skocz do zawartości

[startup] SEOKatalog

Rekomendowane odpowiedzi

@projektstron.com

zdjęcia można wstawiać przez https://, włącz BBcode, (konfiguracja > ustawienia główne >

Opcje BBCode? (na samym dole)

Mam problem z płatnościami paypal, do katalogu nie wraca info że ktoś zapłacić i wpisy znajdują się w 'nieopłaconych', dostałem nawet maila z paypala:

Szanowny Użytkowniku!

Sprawdź serwer obsługujący błyskawiczne powiadamianie o płatności w systemie PayPal (BPP). Występują błędy w powiadomieniach BPP wysyłanych na następujące adresy URL:

https://moja_domena.pl/paypal.php

Jeżeli nie znasz tego adresu URL, jest możliwe, że dostawca usług używa powiadomień BPP w Twoim imieniu. Skontaktuj się ze swoim dostawcą usług i przedstaw mu powyższą informację.

Jeżeli problem będzie nadal występował, powiadomienia BPP mogą być wyłączone dla Twojego konta.

Dziękujemy za szybką reakcję w tej sprawie.

Z poważaniem

PayPal

wcześniej wszystko działało, nie wiem co mogło spowodować że nagle przestało. Używam wersji 1.42

Edytowane przez rebuk

No to najpierw zrób aktualizację do 1.5. Jak dalej nie będzie działać to poproś ich żeby przysłali informację jakie konkretnie komunikaty "Występują w powiadomieniach BPP" i zgłoś się na kontakt@seokatalogi.pl

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Dzieki za odpowiedź, kurde wszedłem z pierwszy z brzegu katalog w ten plik, mam takie coś, od 4 lini d końca :

VFT016xLogo4SPA7B/wj7iEOBQJiwDgUTMHzvlJNiWsGrEHxrgWhqSU28VUtFM6Lfhhop7NLFwhg

y+gwyEeNEesWNTmza71cz2+9e6ZO5/O3LyshwBRnx9qjYpZ0AUULaTBZp3irt/MlXTMnlD4WwYh2

VaooYAt8PZa7n8TnbHGscdgnmS0MnI6YTlGXvFMtO59TUIbSw9wzFrpglO/+B0UMosRDLlFMyJPJ

9zoly9ca0MgNXoIPAiAKYoLbQYS2h/NL/6vV6zryqY1bqrKMAhQ7S4JSeT44eqcKf6ODvgclD++v

5jYaQ42qg4QVeejrBUb3YkOQHa4ivUUkl/S+Nz6OP8bNjT5ei6b0PKT9sbs92AGPA66hOwUzfhfz

WxEdqJLTZjf4dSZ4SHnuW0gLsr4eMyUB7o+SYGj/lQPoNfTaH5CSVemil6coJDEnReviGSOvwbF2

b0shYT9Ksi9Nt8KilmxsbOyR+O+Y13NFP4sVRlAg+04wRYPLC05Yxz09UznBpYsYfkJEpGpCvt/V

zcvaHqLPpMn6pxUFRTocMEehdPbmIk6oTrcjFRT5P4LoSLdeu2PArzDzcLS/AOfGcKbYC9ftb2rk

a0ejvDxSwkkAziMcbyejPXW7NnySA694AAkan2TCh/nPltD3Nmc7a6GfC5TFRWWK7JE0QDpbC/KW

YdApORGT8ZUTcdDqsNZ/RZ0wQmMatqBBKFZyYJhxCpvU+cBesRmejC3jDwfpQJM5dDWu5OONdl0n

nXtFgZ86h4InEEXsed2/jbZp4cvAOyM67Twcl2E9igFvWlk/YjZ7+klEMDLBx1Wz+eKXjFwufCeb

lpRtBOvSG8UoMvEQMQIuq25wAK5q+2SkHyhyx6q52KvTAO261zlQ9piDMenG1giC8lwmePSG4zgE

oUvjZLLGI2D3Sii8Cs/pYz+MV1mjnO2Uru+MgLDLpGmdq2gk3wXr2mzQFjl3OsNYZK1PPIPI92db

Same takie ciągi znaków, czy to mogła być wina serwera? Po przeniesieniu na nowy host po jakimś czasie właśnie zauważyłem, że przestało działać te pobieranie tagów automatyczne jak i po naciśnięciu Pobierz jeszcze raz dane z META tagów również nic się nie dzieje.

Nie chce męczyć generała, może ktoś miał taki przypadek, że nie pojawia się mapa strony ? Po prostu adres mapy nie istnieje. Problem dotyczy tylko biznes host konto seo - jak ktoś miał taki problem i go rozwiązał będę wdzięczny za info ;)

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY

Nie chce męczyć generała, może ktoś miał taki przypadek, że nie pojawia się mapa strony ? Po prostu adres mapy nie istnieje. Problem dotyczy tylko biznes host konto seo - jak ktoś miał taki problem i go rozwiązał będę wdzięczny za info ;)

A w .htaccess masz wygenerowany adres do mapy? Może trzeba go ręcznie dodać.

Moje wartościowe katalogi, na których nie zawiedziesz się. Wpis PREMIUM do wszystkich to tylko 10,00 PLN.

Solidny katalog stron

Przedstawiam strony dla kobiet

W htaccess jest wszystko OK, kombinowałem chwilę, co ciekawe na każdym innym hostngu działa.

80 katalogów mam rozrzucone na dosłownie 10 hostach i wszędzie jest OK - tylko 20 sztuk na bizneshoście i tylko na koncie seo ma takie problemy.

Co ciekawe kilka katów stoi na bizneshoście ale vps i tam już jest OK.

Admini bizneshostu nie widzą problemu(w sumie wszystko działa oprócz tej nieszczęsnej mapy...)

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY