Skocz do zawartości

[startup] SEOKatalog

Rekomendowane odpowiedzi

Zapomniałem też dodać, że nie działa pobieranie aktualizacji z Googla, nie wyświetla zaindeksowanych stron i backlinków.

To już chyba rozwiązanie mailowo. Dla potomnych PA -> Konfiguracja -> Ustawienia główne -> Metoda pobierania treści - kombinujemy bo jedne serwery udostępniają file_get a inne tylko curla - coś musi działać :)

Nie chce męczyć generała, może ktoś miał taki przypadek, że nie pojawia się mapa strony ? Po prostu adres mapy nie istnieje. Problem dotyczy tylko biznes host konto seo - jak ktoś miał taki problem i go rozwiązał będę wdzięczny za info ;)

Możesz mi wysłać albo wstawić przykładowego linka? Bo powodów może być kilka:

- jak wczytuje długo to pewnie serv nie wyrabia i zrywa połączenie (błąd 500)

- być mozę brak regułki w htaccess (można przebudować klikając wyślij w PA -> Konfiguracja -> Adresy URL)

- (najbardziej prawdopodobne moim zdaniem) ze względów bezpieczeństwa serv blokuje wywołanie zmiennej $_GET['action'] = map

Edytowane przez General_Depet

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Mam cos ostatnio problemy z pagepeeker'em i zastanawiaiam sie w czym rzecz. Na razie zauwazylem ze 2 strony nie daja rade wygenerowac miniaturek. Jedna to jest strona profilu fejsbukowego wiec tu mam mieszane uczucia ale druga jest normalna strona. W swojej desperacji probowalem dla testu wygenerowac zrzut besposrednio ze strony pagepeeker.com ale rowniez bez skutku. Macie jakies doswiadczenia co moze blokowac ?

Pozdrawiam

Esc

---

To znaczy ze w seokatalogu nie ma miniaturki a jak wpiszesz ten adres na stronie pagepeeker to tylko sie kolko kreci i tak moze nawet 2 godziny. Oczywiscie inne strony generuja sie poprawnie.

Edytowane przez Esc

Pozdrawiam

Esc

---

Witam,

czy jest ktoś w stanie pomóc w rozwiązaniu problemu?

Potrzebuję dodać check box do formularza kontaktowego, który musi zostać zaznaczony, abym mógł otrzymać wiadomość email.

Pisałem do generała dwa razy i od środy - czwartku jest cisza, albo olał na maksa projekt, bo coraz gorsza interwencja na jakiekolwiek maile z jego strony.

Jestem zmuszony przeprosić generała, gdyż odezwał się w końcu na zapytanie jakie wysłałem i bez żadnych większych problemów od razu wyciągnął pomocną do mnie dłoń. Sam wykonał to co chciałem wykonać i na dodatek nie chciał za to żadnego wynagrodzenia. Szkoda, że takich pomocnych ludzi można szukać ze świeczką, ale na szczęście jeszcze tacy są na tym świecie...

Generale, prosze odczytaj e-mail.

Baza stron z wysokim  Page index Authority 41  i  Domain Authority 30
Serwis Ogłoszeń z danymi tele-adresowymi, ofertą oraz linkiem do strony!
Serdecznie Polecamy..Dodaj ogłoszenie już teraz! Nie Czekaj!

Witam co z konkursem ??

heh, General ostatnio coś "ginie w akcji" ;) nie chce prorokować, ale Twój katalog chyba najbardziej rzuca się w oczy w tym rozdaniu, choć może są inne..., ostatnie słowo należy do Generala, ale jak mnie miałby zapytać to yurt.pl ma spore szanse na wygraną, aczkolwiek pozbyłbym się na głównej "nowa kategoria" nie dość że "krzyczy" to myślę iż Ty powinieneś określać jakie kategorie są w katalogu ;)

Edytowane przez logremonte

Na bieżąco moderowany od 2009 roku katalog stron internetowych - Dodaj-strone.com.pl. Nasze atuty: szybka moderacja, jakość oraz stabilność.