Skocz do zawartości

[startup] SEOKatalog

Rekomendowane odpowiedzi

To niedobrze, bo myślałem nad wykorzystaniem go w innym projekcie ale on wyklucza mozliwość tworzenia podkategorii, muszę w nim posługiwać się tylko jednym stopniem - ale jak został tak skrypt napisany to nic na to nie poradzimy.

Dzięki za podpowiedź ................

------------------------------------------------------

Fotografix - www.fotografix.pl

Silnika skryptu raczej nie zmienisz, ale coś pokombinować można, np. 1 kategoria główna a w niej wszystkie podkategorie. Potem przebudowa plików templatek (home, add, sub, cat...) bądź podmiana części kodu w nich... coś byś wymyślił... ;)

Nie wiem czy ktoś miał już podobny problem w seokatalogach.

Jeżeli dodajemy wpisy bez rejestracji, a potem się zarejestrujemy używając tego samego maila, uzyskujemy dostęp do edycji wpisów dodanych przez rejestracją. Natomiast jeżeli najpierw się zarejestrujemy, a potem dodamy wpisy używając tego samego maila, ale nie logując się, nie widzimy tych wpisów później w panelu użytkownika.

Czy jest to zależne od ustawień katalogu, czy po prostu nie da się z tym nic zrobić i tak musi być? :-)

Marketing Internetowy - SEO/SEM - km-web.pl

Witam,

Mam problem dotyczący okienka reklamowego. Mianowicie problem jest ze skryptem easySlider. Jeśli jest on włączony, nie działa aktualizacja danych dotyczących typu wpisu przy dodawaniu nowej strony (ajax nie działa), jeśli usunę fragment javascript z easySliderem, okienko przestaje działać. Czy ktoś ma jakieś pomysły?

• 3 tygodnie później...

te, które nie działają najprościej usunąć, albo zakomentować, bo to już od dłuższego czasu nie działa i nie zapowiada się, że zacznie.

a general to raczej czasu pewno nie ma, raczej wątpię, by sobie odpuścił. :)

• Like 1

Moje staruszki po liftingu, darmowe, zgodne z wytycznymi G, responsywne!

Katalog stron firm Zorb -/- Katalog sklepów Świat Zakupów -/- Katalog firm ProBi. PS Nie łatwo się dodać. ;)

A jeśli lubisz technologię, zwłaszcza bezzałogowce, to w wolnej chwili zajrzyj na InfoDron - info.dron.pl

10 dni temu pisałem e-maila i nie dostałem odpowiedzi więc muszę zapytać tutaj...

Czy będzie w najbliższym czasie jakaś aktualizacja skryptu żeby działał na nowej wersji MySQL?

Występuje błąd: Incorrect integer value: '' for column 'value_admin' at row 1 przy np:próbie usunięcia wpisu.

Edytowane przez neon103

Sprzedam punkty systemu wymiany linków Gotlink.pl i Seomatik.pl

Wystawiam faktury VAT. Zapraszam do kontaktu d.szwaba@gmail.com