Skocz do zawartości

[startup] SEOKatalog

Rekomendowane odpowiedzi

Naprawione. MIałeś w PA -> Edytor -> sub.php:

<?=global_tags(array('#3f4347', '#848b93'), ', ', $sites);?>

Powinno być:

<?=global_tags(array('#3f4347', '#848b93'), '', ', ', $sites);?>

Ciągnąc dalej kwestię tagów. Zmiana koloru opisana jest na blogu, a jak to jest z rozmiarem czcionki?

Myślę, że dobrze byłoby dołożyć przy dodawaniu wpisu opcję wyboru czy tytuł ma być tylko tekstem, a linkiem adres strony na podstronie wpisu lub wariant taki jak dotychczas (coś takiego jak u zgreda w indexu).

Wbrew pozorom ludzie o to coraz częściej dopytują się.

Moje wartościowe katalogi, na których nie zawiedziesz się. Wpis PREMIUM do wszystkich to tylko 10,00 PLN.

Solidny katalog stron

Przedstawiam strony dla kobiet

Już kiedyś to chyba zgłaszałem, ale nie dostałem odpowiedzi:

Zdarza się że w opisie pojawiają się listery "n" albo "nn", występuje to po kropce lub po myślniku. Myślałem, że to może wina którejś dodawarki, ale występuje to również w wiadomościach z formularza kontaktowego. Myślałem, że to tylko u mnie ale dziś; natknąłem się na nkatalog.pl/internet,i,komputery/staleo,pl,frezowanie,cnc,toczenie,cnc,s,17731/ , więc to coś ze skryptem chyba...

To mi wygląda na to że ktoś wklejał opis ze znakami przejścia do nowej linii "\n".

Spróbuj sam dodać jakiś wpis do swojego katalogu i zobacz czy skrypt coś "dokleja" - nie powinien.

No sam jak dodaje to jest ok. Nie jestem przekonany czy znak nowej linii jest za to odpowiedzialny bo te nn'ki potrafią się dokleić w środku zdania, przykład z dzisiaj:

(...) który zajmuje się nnsprzedażą i wymianą gier oraz konsol. Obsługujemy takie platformy jak Playstation 4, Xbox One, Xbox nn360, Playstation 3, Playstation 2, Nintendo Wii, Nintendo DS, Nintendo 3DS. Prowadzimy również skup nnużywanych gier, konsol oraz akcesoriów. Posiadamy najlepsze w Warszawie ceny na gry używane oraz nnzajmujemy się wymianą gier.(...)

Witam, poprawkę można już pobrać spod adresu https://www.seokatalo....5_poprawki.zip - pobrać, rozpakować do głównego folderu ze skryptem.

Właśnie konifguruję mailing do użytkowników skryptu z informacją.

Edytowane przez General_Depet

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Po zaktualizowaniu do 1.5 zgodnie z instrukcjami w panelu administracyjnym, polskie znaki nie wyświetlają mi się poprawnie.

Tak, testowałem też plik z archiwum db-old. Nic się nie zmieniło. Co ciekawe, działa ze starą wersją db.php, którą zbackupowałem przed aktualizacją.

Swoją drogą, to podanie informacji o podmianie plików (licencja, db) wyłącznie w komunikacie o instalacji, do którego nie można się dostać, gdy nie działa licencja, trochę utrudnia życie. Nie zaszkodziłoby podać informację o tym również w jakimś .txt, żeby biedny user nie musiał potem przywracać starych plików żeby dowiedzieć się, jak poprawić błąd licencji.

Edytowane przez Lis

Witaj, prześli mi swój plik db.php na kontakt@seokatalogi.pl a ja odeślę Ci pasujący do 1.5 i Twojego kodowania.

Edytowane przez General_Depet

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Witam

Wczoraj zauważyłem, że nie mogę dostać się do żądnego mojego wpisu w katalogu. Strona główna wczytuje się , strony mogę dodać, ale żeby obejrzeć wpis nie jestem tego w stanie zrobić. Wywala błąd 500 Internal Server Error. Administrator serwera podobno że nic nie zmieniał, zaktualizowałem seoka, podmieniłem htaccessa i dalej nic w czym może być problem?

Szukasz miejsca na odpoczynek sprawdź co znajdziesz w Gródku nad Dunajcem na:  domki-grodek.pl

Materiały edukacyjne korepetycjenowysacz.edu.pl naprawa komputerów, dyski twarde, arytmetyka komputera.