Skocz do zawartości

[startup] SEOKatalog

Rekomendowane odpowiedzi

Wpisałem treść wpisu z palca i coś mnie podkusiło żeby zamknąć ten cholerny komunikat o ciastku i szlag trafił całą treść wpisu i o mało mnie...

Głupota niby ale warto to poprawić.

A.. i czy zna ktoś kogoś, komu w ogóle oberwało się w jakiś sposób od urzędasów za brak tego idiotycznego komunikatu?

multikonto

Dostałem kolejny raz filtr na katalog. Fakt, zaniedbałem go i akceptowałem treści jak leci. Pomimo czystek i starań, uparli się że jest on nadal beee. W akcie desperacji usunąłem z niego wszystko, zostały wyłącznie strony informacyjne i kategorie - pracownicy googiela decyzji nie zmienili, nadal filtr. Może mi ktoś podpowiedzieć co mogę teraz zrobić aby w końcu się ode mnie odczepili?

• 4 tygodnie później...

boom na licencję minął, do tego walka o przetrwanie z krwiożerczymi pandami, disavow, filtry, bany, brak poprawek i do tego kapitana/generała na statku nie ma.

oj cięzkie czasy.

chociaż mnie osobiście wkurza tylko moduł statystyk, bo od dawna nie ma poprawki na babola. Trzeba pewno będzie wcale to wyłączyć.

I oby tylko z czasem reszta funkcji tak nie skończyła, bo zakodowany skrypt samemu raczej trudno poprawić.

Moje staruszki po liftingu, darmowe, zgodne z wytycznymi G, responsywne!

Katalog stron firm Zorb -/- Katalog sklepów Świat Zakupów -/- Katalog firm ProBi. PS Nie łatwo się dodać. ;)

A jeśli lubisz technologię, zwłaszcza bezzałogowce, to w wolnej chwili zajrzyj na InfoDron - info.dron.pl

Witam,

dodając testowy wpis do seokatalogu nie otrzymuję powiadomienia na maila, chociaż są one włączone w PA. Próbowałem dwie metody wysyłania powiadomień E-Mail - Mail i SMTP i nic. Ani na e-mail admina nic nie przychodzi ani na e-mail autora wpisu.

Dodatkowo mam ustawione zadania crona w DirectAdminie wg wskazówek autora skryptu a dostaję powiadomienia typu /bin/sh: /usr/bin/lynx-dump: No such file or directory - plik jest w tym katalogu do którego odwołuje się zadanie crona - chodzi o /crons/cron-backlink.php

Czy ktoś mógłby mi pomóc co jest nie tak?

Aktualizacja:

Problem się rozwiązał - zmieniłem metodę wysyłania maili na SMTP i również nie działało, wróciłem do metody "Mail" i działa - maile zaczęły spływać - dziwne.

A z cron'em problem się rozwiązał - dodałem od nowa zadania w DA i zaczęły spływać maile z informacją że zadanie wykonane...hmm również dziwne... no ale najważniejsze że sprawa się zakończyła pozytywnie.

Pozdrawiam!

Edytowane przez grahamm

Probuję się skontaktować z autorem skryptu bez resulatut

czy ktos mial problem z tym ??

Warning: require_once( /SCIEZKA/includes/tags.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /SCIEZKA/home.php on line 2

Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required ' /SCIEZKA/includes/tags.php' (include_path='.:/usr/local/lib/php') in /SCIEZKA/templates/go2net/home.php on line 2

ten blad wyskakuje mi po przeniesieniu seokatalogu na nowy hosting, oczywiscie sciezki pozmieniane, pliki dla pewnosci nadpisalem z orginalnymi z instalki

dla ciekawosci dodam ze jak przenosilem kilka seokatalogow to tylko na kilku wywala mi ten blad.