Skocz do zawartości

[startup] SEOKatalog

Rekomendowane odpowiedzi

marzyciel :D

Moje staruszki po liftingu, darmowe, zgodne z wytycznymi G, responsywne!

Katalog stron firm Zorb -/- Katalog sklepów Świat Zakupów -/- Katalog firm ProBi. PS Nie łatwo się dodać. ;)

A jeśli lubisz technologię, zwłaszcza bezzałogowce, to w wolnej chwili zajrzyj na InfoDron - info.dron.pl

Orientuje się ktoś co będzie w przypadku, gdy projekt całkowicie upadnie (czego nie życzę)? Katalogi przestaną działać jeżeli zostanie wyłączony serwer licencyjny? :>

O ile dobrze pamiętam to kiedyś była wprowadzana zmiana systemu licencyjnego, aby w przypadku padu serwera nie wysypały się wszystkie katalogi... ale co w przypadku, jak trwale przestanie on działać? Pytał się ktoś autora? :)

Witam. Przy zmianach w panelu admina ( dokładniej konfiguracja - bloki reklam i statystyk ) chcałem usunąć obecne bannery jednak przy wykonywaniu tej czynnosci pokazuje mi potem błąd

' Brak uprawnień dostępu dla podstrony /admin/?action=configuration&id=block. Konfiguracja bezpieczeństwa zabrania zwrócenia żądanego zasobu.'

Sprawdziłem Chmody i dobre mam 755 dla katalogów i 644 dla plików. Gdzie może tkwić problem - może ktoś miał podobnie?

Edytowane przez w m

Odwiedź nowy seokatalog oraz internetowy katalog stron www.

Ma ktoś kontakt z generałem ? przydała by się aktualizacja pod php 5.5

Dołączam się do pytania @NetBe o kontakt z generałem - mam problem z otrzymaniem skryptu - licencja jest ale skryptu nie ma...

Człowiek niepoważny ! jak najdalej od takich Sprzedawać licencje to jest komu, a przenieść licencji to już nie . Mam wykupiony serwer ponad 2-3 tygodnie czekam i 0 odzewu ! Nie obchodzi mnie ile ktoś ma projektów jak nie ma sił lub środków tego obsłużyć jego problem. Napisałem do niego oraz osoba od której kupiłem licencję . Blokuje mi działania i ani widu ani słychu na maila. Rozumiem sytuacje losowe, ale nie, że zajmuje się czymś intratniejszym i ma gdzieś dopóki nie stwierdzi, że wreszcie może zareagować !

Nasze Katalogi - W naszych katalogach Twoja strona zyskuje.

• 2 tygodnie później...

Witam.

Jestem zainteresowany Takim szablonem . wibe pl . ale okienko erklamowe bym chcial tak jak tu: reea pl . Tez na szblonie wibe.pl przed tagami bym chcial dodac pole z . reea pl warto odwiedzic chodzi o dodawanie w nim reklam tak jak tam na stronie . W miejsze gdzie jest teraz obecnie okienko reklamowe wstawic statystyki Statystyka PageRank.

Czy ktos ma kontakt do osoby ktora to robila.

• 3 tygodnie później...

Posiada ktoś działający numer telefonu do Generala? Jeśli tak to poproszę na priv, albo Generale odezwij się pilnie do mnie na dodaj-strone.com.pl, bo sprawa robi się już mało zabawna.

Na bieżąco moderowany od 2009 roku katalog stron internetowych - Dodaj-strone.com.pl. Nasze atuty: szybka moderacja, jakość oraz stabilność.