Skocz do zawartości

[startup] SEOKatalog

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...

10 dni temu pisałem e-maila i nie dostałem odpowiedzi więc muszę zapytać tutaj...

Czy będzie w najbliższym czasie jakaś aktualizacja skryptu żeby działał na nowej wersji MySQL?

Występuje błąd: Incorrect integer value: '' for column 'value_admin' at row 1 przy np:próbie usunięcia wpisu.

u mnie także po update VPS wywala Incorrect integer value xxxxx

Generale czekam na pomoc (mail wyslany)

• 4 tygodnie później...
1. FTP

/templates/default/ -> site.php

Usunąć:

onclick="window.open('https://<?=$GLOBALS['url'];?>/?click=<?=$site[0]['id'];?>','_blank');return false;"

2. Search Console

Indeksowanie -> Paramtery w URL -> Click -> nie ma wpływu na zawartość (służy w celach statystycznych)

3. Dodanie do .htaccess

RewriteCond %{QUERY_STRING} ^click=\d*$
RewriteRule ^$ ? [R=301]

My zrobiliśmy takie kroki i Google "oddało" stronę w parę godzin. Może komuś się przyda w przyszłości. Robiliśmy to pod presją czasu, więc pewnie będzie lepsze rozwiązanie (choć by napisać nowy skrypt katalogu ;-) )

Zmagam się w swoich katalogach z komunikatem o zagrożeniu.

Próbuję się zabezpieczyć przy pomocy tej instrukcji, ale po dodaniu do .htaccess tych dwóch linijek przestaje mi wczytywać szablon katalogu (używam niestandardowy). Niestety nie jestem specem - czy te polecenia trzeba wpisać w htaccess w jakimś konretnym miejscu? Za/przed jakimś wierszem?

SEOKatalog został właśnie dostosowany do wersji PHP 5.5/5.6.
https://www.seokatalogi.pl/blog/seokatalog-poprawka-php-5-6-swiateczna-znizka-50-i-cos-jeszcze/

Ale co do bazy danych to szczerze nie testowałem jeszcze paczki prosto z panelu seokatalogu. Może działa, może nie... wiem że starsze katalogi nie funkcjonują poprawnie na nowszej wersji mysql (sypie błędami).

Wdrożenia i modyfikacje sklepów PrestaShop - webKS.pl

• 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Jesli dalej ktos ma problem z dodawaniem / moderacja wpisow (wywala mu blad sql) to znalazlem solucję

problemem jest Incorrect integer value i trzeba go zakomentowac w my.cnf .
Oczywiscie mowie o VPS bo zdaje sobie sprawe, że na sharedach moze byc to problemem

• 4 tygodnie później...

Wie może ktoś jak skontaktować się z twórcą seokatalogi. Chciałbym zapytać o możliwość transferu kilku licencji. Na e-maile nie mam odpowiedzi, telefonu nikt nie odbiera :(

Też próbowałam się kontaktować i zero odzewu.

www.skynetic.pl - filmy, fotografia i wizualizacje reklamowe

piorunstudio.pl - Nowe studio fotograficzne w Łodzi