Skocz do zawartości

[startup] SEOKatalog

Rekomendowane odpowiedzi

ja myślę, że mario1973 miał na myśli sytuację kiedy już nic nie mógł byś wysłać

Apokalipsa ? ;) Bo innej możliwości chyba nie ma...

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

zadałem to samo pytanie odnosnie INDEXU na forum nicecoder'a :) otrzymałem taką sama odpowiedź ... cóż ... wszystko jest możlwie ;)

w przypadku indexu skrypt bedzie dzialał nawet bez licencji ;)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Apokalipsa ? ;) Bo innej możliwości chyba nie ma...

niektórzy też tak myśleli......

w przypadku indexu skrypt bedzie dzialał nawet bez licencji :)

i tak powinno być.

Niestety, tak jak poważnie chciałem dziś zakupić skrypt, tak tego nie zrobię. Jeśli moja strona może trafić do trumny razem z licencjodawcą, to nie piszę się na to. Kupię kolejny Indexu - niestety droższy, ale niezależny.

Chyba, że rozważysz normalne zasady zabezpieczania się przed kradzieżą.

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

General powinieneś sprawdzić sobie datę śmierci na tej stronie co teraz w Adwords szaleje xP

A nie można tego tak jak w Indexu zrobić? przyznam, że mnie i kilka osób też to zastanawiało co może być za parę lat...

Chyba, że rozważysz normalne zasady zabezpieczania się przed kradzieżą.

Te są bardzo normalne i co najważniejsze w 100% bezpieczne.

Wpisz w Google coś w stylu "indexu null" i zobaczysz jakie super są zabezpieczenia nicecodera :)

Najważniejszym celem jaki postawiłem sobie wspólnie z innymi zainteresowanymi TUTAJ było stworzenie takiego zabezpieczenia które zagwarantuje że z tym skryptem nigdy nie stanie się to co z qlwebem, otwartym mini itd. To jest Polska i jakbyś wiedział to co ja ile osób próbowało już złamać licencję to byś się mocno zdziwił ;)

Edytowane przez General_Depet

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Te są bardzo normalne i co najważniejsze w 100% bezpieczne.

żartujesz sobie ??

Wpisz w Google coś w stylu "indexu null" i zobaczysz jakie super są zabezpieczenia nicecodera ;)

gdyby Twój produkt był popularniejszy to też byś go znalazł jako 'null' bez względu na to jak byś go zabezpieczył.

Aktualne zabezpieczenia są chore - jeśli jakiekolwiek moje czynności biznesowe muszą być zależne od Twojego zdrowia i życia. Nie chcę robić katalogu do zabawy, ani spamu - dziś jest jutro nie ma.

Powinieneś doliczać 10% na tacę ......

To jest Polska i jakbyś wiedział to co ja ile osób próbowało już złamać licencję to byś się mocno zdziwił

Cóż - byli gorsi niż Ty.

M

Edytowane przez mario1973

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

gdyby Twój produkt był popularniejszy to też byś go znalazł jako 'null' bez względu na to jak byś go zabezpieczył.

Nie ;)

Aktualne zabezpieczenia są chore - jeśli jakiekolwiek moje czynności biznesowe muszą być zależne od Twojego zdrowia i życia. Nie chcę robić katalogu do zabawy, ani spamu - dziś jest jutro nie ma.

Znów nie - czy komuś zniknął katalog przy ostatniej awarii ? Nie - były błędy które już usunąłem a w aktualizacji 1.3 mam nadzieję zamknąć tę sprawę już definitywnie.

Nie :D

Możliwe, że się nie znam - nie przeczę. Możesz wskazać jakiś komercyjny, nie tani, znany program , który nie ma wersji null ? Przynajmniej jeden przykład ?

Aktualne zabezpieczenia są chore - jeśli jakiekolwiek moje czynności biznesowe muszą być zależne od Twojego zdrowia i życia.

Znów nie - czy komuś zniknął katalog przy ostatniej awarii ? Nie - były błędy które już usunąłem a w aktualizacji 1.3 mam nadzieję zamknąć tę sprawę już definitywnie.

Sorry, że to zabrzmi brutalnie, ale może ja nie rozumiem sytuacji, albo Ty. Co się stanie jak nie dożyjesz do jutra - ale tak literalnie. Czy katalogi będą działały dalej ? Jak długo ?

M

Możliwe, że się nie znam - nie przeczę. Możesz wskazać jakiś komercyjny, nie tani, znany program , który nie ma wersji null ? Przynajmniej jeden przykład ?

Tak - ioncube - jeszcze nikt go nie rozkodował a to właśnie w nim zakodowany jest SEOKatalog :D

Nie przeczę że to się kiedyś nie stanie ale wtedy runą zabezpieczenia wszystkich skryptów.

Sorry, że to zabrzmi brutalnie, ale może ja nie rozumiem sytuacji, albo Ty. Co się stanie jak nie dożyjesz do jutra - ale tak literalnie. Czy katalogi będą działały dalej ? Jak długo ?

Oczywiście że będą - chociaż skrypt cały czas będzie "próbował" aż do skutku połączyć się z serwerem licencyjnym i to mam zamiar w 1.3 zmienić.

Oczywiście że będą - chociaż skrypt cały czas będzie "próbował" aż do skutku połączyć się z serwerem licencyjnym i to mam zamiar w 1.3 zmienić.

O, w takim razie, źle pojmowałem sytuację.

Czyli kupuję licencję, stawiam katalog - wszystko legalnie i ładnie działa i nie muszę się martwić o nic więcej ? Czy wygrasz w totka i pieprzniesz projekt, czy zdarzy się cokolwiek innego, że serwery licencyjne przestaną działać , mój katalog będzie pracował ?

M

zapomniałbym dopisać - skrypt INDEXU bez licka dziala ale panel admina nie :D

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Czyli kupuję licencję, stawiam katalog - wszystko legalnie i ładnie działa i nie muszę się martwić o nic więcej ? Czy wygrasz w totka i pieprzniesz projekt, czy zdarzy się cokolwiek innego, że serwery licencyjne przestaną działać , mój katalog będzie pracował ?

Hehehe... oczywiście że będzie działać - tylko jak napisałem - skrypt będzie dalej "odpytywał" "nieistniejący" serwer co bezsensownie obciąży skrypt w tej sytuacji i to jeszcze zamierzam zmienić w 1.3.

Cieszę się że to dopisałeś bo było troszkę nieobiektywnie :)

eee, aż tak bardzo nie wpadam w paranoję - zresztą jak widać są wersje 'null' w razie zniknięcia nicecodera.... :)

Hehehe... oczywiście że będzie działać - tylko jak napisałem - skrypt będzie dalej "odpytywał" "nieistniejący" serwer co bezsensownie obciąży skrypt w tej sytuacji i to jeszcze zamierzam zmienić w 1.3.

Zatem dziś wieczorem powstanie kolejny katalog na Twoim skrypcie. Dzięki za wytrwałość w dyskusji ze mną.

M

wersje null też działają z lickiem :D

wersje null też działają z lickiem :D

czyli oni nie są w stanie tego przyblokować właśnie dlatego że skrypt nie "pyta" żadnego zewnętrznego serwera o aktualność licki ?