Skocz do zawartości

[startup] SEOKatalog

Rekomendowane odpowiedzi

jak i kiedy mogę zaktualizować seokatalog ? widzę coraz więcej wersji 1.3 - posiadam 1.2 budowany.com.pl

PA - zakładka Optymalizacja -> Sprawdź aktualizacje - tam reszta instrukcji.

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

2 małe pytanka:

Czy funkcje RSS: nowa strona i nowa strona + link zwrotny działają?

Czy może został poprawiony błąd (o ile to był błąd) przy wyświetlaniu kanału RSS: tech.wp.pl. W wersji 1.2 ja miałem z tym problem. Natomiast widziałem wersje 1.1 z dobrze działającym kanałem.

ZielonyKatalog PR 4 - tylko 3,76PLN (2,50).

Limey.pl - katalog stron (2,46PLN (1,50)  || 0-z.pl - artykuły do przedruku.

Czy funkcje RSS: nowa strona i nowa strona + link zwrotny działają?

To już mam zapisane na 1.4 i nic tego już nie przesunie.

Czy może został poprawiony błąd (o ile to był błąd) przy wyświetlaniu kanału RSS: tech.wp.pl. W wersji 1.2 ja miałem z tym problem. Natomiast widziałem wersje 1.1 z dobrze działającym kanałem.

A co za problem ? https://www.demo.seokatalogi.pl - działa :)

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Jako ze to moj pierwszy post na tym forum chcialem serdecznie powitac.... a teraz do rzeczy.

Zakupilem ten skrypcik i bardzo mi sie podoba, niestety utknalem przy konfigurowaniu kodow DotPay. Wydaje mi sie ze wszysko zrobilem poprawnie, niestety gdy chce wpisac kod z SMSa dostaje komunikat:

Fatal error: Call to undefined function count_relation() in /home/gsmzone/public_html/katalog.ogloszenia-podlaskie.pl/includes/forms.php on line 425

natomiast gdy wpisze kod z glowy wymyslony to ladnie mi mowi ze kod niepoprawny. Czy ktos spotkal sie z czyms takim? Moze to kwestia konfigu serwera? (fopen, curl czy co tam) Doradzcie co robic. TU adres katalogu

-----EDIT-----

dziekuje za Fast & Furious support - poprawka dziala ja talala :)

pozdrawiam

Edytowane przez czaczawik

Dzięki! Wykryłeś pierwszy poważny bug w wersji 1.3. Poprawka została rozesłana do wszystkich użytkowników SEOKatalogu.

Już powinno być OK - ale dodałeś w końcu wczoraj ten wpis ? Jak nie to spróbuj teraz...

Edytowane przez General_Depet

Witam,

wczoraj 'przerabiałem to' na Katalogu Stron Intelekt.

Mój SMS stał się pierwszą ofiarą tego bug'a.

Pozdrawiam optymistycznie

Grzegorz

A po co wysylales SMS :soczek: przeciez liste kodow masz w PA i w DotPay'u?

I next problem,

edytuje sobie w PA wpis bo chce go przerobic na premium. Zaznaczam ze ma byc wyrozniony ,daje wyslij i.....ladny napis:

Musisz wybrać przynajmniej jedną kategorię i podkategorię dla wpisu.

Strona nie została zmodyfikowana.

i bylo by ok ale po wybraniu opcji ze wpis ma byc premium, formularz z kategoriami znika. Tego chyba nie bylo w planie?

edytuje sobie w PA wpis bo chce go przerobic na premium. Zaznaczam ze ma byc wyrozniony ,daje wyslij i.....ladny napis:

Musisz wybrać przynajmniej jedną kategorię i podkategorię dla wpisu.

Strona nie została zmodyfikowana.

i bylo by ok ale po wybraniu opcji ze wpis ma byc premium, formularz z kategoriami znika. Tego chyba nie bylo w planie?

Na pewno nie ale to już błąd indywidualny więc proszę o dane do PA i FTPa na kontakt@seokatalogi.pl

edit. plik Ci się nie wgrał do końca na serwer - już jest OK :soczek:

Edytowane przez General_Depet

Po 'opłaceniu' reklamy brak miniaturki, tylko napis:

"Aktualnie stron w okienku reklamowym:

Aktualna strona w okienku reklamowym do dnia: 01 01 1970"

A gdzie to ? Poproszę więcej szczegółów na PW lub kontakt@seokatalogi.pl