Skocz do zawartości

[startup] SEOKatalog

Rekomendowane odpowiedzi

A może by tak dodać box (opcjonalny) z ostatnimi komentarzami?

Jest już zapisane do 1.4. Tak w ogóle to 1.4 będzie wersją z wieloma dodatkami - nowe boxy, nowe formy promocji, nowe opcje w już istniejących funkcjach itd. Bez kolosalnych zmian tylko właśnie dodatki.

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

jeszcze jedno pytanko odnosnie tworzenia nowego szablonu

czy przy tworzeniu nowego szablonu musze zachowac taka sama strukture

plikow i katalogow tak jak to jest w standardowej czy moze nie koniecznie

chodzi mi o to zeby przy kolejnych updatach skryptu bylo jak najmniej poprawiania

nowy katalog stron

katalog

Proszę o więcej szczegółów bo nie do końca rozumiem

Chcesz zmienić nazwy plików ? Tylko po co ? I o jakie katalogi Ci chodzi ? :)

Edytowane przez General_Depet

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

jeszcze jedno pytanko odnosnie tworzenia nowego szablonu

chodzi mi o to zeby przy kolejnych updatach skryptu bylo jak najmniej poprawiania

zawsze beda poprawki tego nie unikniesz chyba ze grneral zrobi wszystko co potrzeba w templates :)

piszac katalog mam na mysli templates/default

chodzi mi o to ze tworze teraz szablon i chcialbym to zrobic tak zeby miec jak

najmniej pracy po kolejnych updatach skryptu

piszac struktura plikow mam na mysli, czy lepiej zostawic wszystkie nazwy plikow takie same

i zmodyfikowac tylko ich zawartosc do wlasnych potrzeb

czy moze np bedzie tez dobrze jezeli wezme sobie przykladowe 2 pliki ktore teraz sa, nie wiem x.php i y.php

i zrobie to w jednym pliku z.php

czy podczas aktualizacji skryptu zmienia sie jakos w znaczacym stopniu zawartosc katalogu templates/default

czy moze zmiany dotycza tylko plikow ktore sa poza tym katalogiem

nowy katalog stron

katalog

Parę dni temu zakupiłem i jestem pod wrażeniem :)

Skrypt warty wydanych pieniędzy!!!

a cały czas sie rozwija :)

tomek13 utrudniasz sobie życie.

jak masz templates/default to zrób sobie templates/wlasny i tam skopiuj całą zawartość z templates/default. następnie w plikach w "wlasny" pozmieniaj ścieżki i tam rób zmiany. i robiąc z 2 plików 1 czy podobne kombinacje utrudnią nie tylko Tobie życie ale i Generałowi.

Wiekowy moderowany katalog firm: BiuroFirm.pl

Parę dni temu zakupiłem i jestem pod wrażeniem :)

Skrypt warty wydanych pieniędzy!!!

jestem podobnego zdania :)

Co może byc przyczyną że znikają mi kategorie jak zmienie przy dodawaniu kategorie wpisu np na wyrozniony z linkiem zwrotnym ? link do katalogu www.serwis-rybnik.pl/katalog/ czy to wina skryptu ? templatki ? czy moze cos w ustawieniach ?

pozdro

Palma

czy podczas aktualizacji skryptu zmienia sie jakos w znaczacym stopniu zawartosc katalogu templates/default

Czasami się zmieniają dlatego postępuj tak jak opisał to SilverT 2 posty wyżej.

Co może byc przyczyną że znikają mi kategorie jak zmienie przy dodawaniu kategorie wpisu np na wyrozniony z linkiem zwrotnym ? link do katalogu www.serwis-rybnik.pl/katalog/ czy to wina skryptu ? templatki ? czy moze cos w ustawieniach ?

Templatka - pewne plik site_cat-ajax.php nie został przystosowany do wersji 1.3 - wyślij na kontakt@seokatalogi.pl to prześlę Ci poprawiony.

wlasnie chcialem dodac strone do mego katalogu. Ale nie wiem czemu opis z meta tagow jest obcinany do 330-340 znakow (w rzeczywistosci ma okolo 1200znakow)

To jest specjalnie aby uchronić skrypt przed spamerami którzy ładują z METY opis i słowa kluczowe na pół kilometra (kto używał otwarty mini ten wie o czym mówię) :)