Skocz do zawartości

[wykonam]Duże ilości artykułów do precli

Harvi

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

wykonam duże ilości artykułów do precli, jestem zainteresowany przede wszystkim długoterminową współpracą. Dziennie jestem w stanie napisać około 80, czasem nawet 100 tekstów. Posiadam doświadczenie w pisaniu tego typu tekstów, poza tym od kilku lat piszę artykuły na różne portale internetowe.

Mój przykładowy tekst:

https://enabled.pl/internet/art4/pozycjonow...poczatkujacych/

Cena za jeden 1000znakowy tekst przy stałych zleceniach wynosi 2,2zł. Podejmę się także drobniejszych zleceń (np 10,20,30 tekstów), wtedy cena za jeden taki artykuł to 2,3zł.

Myślę, że nie są to wielkie kwoty, a gwarantuję przede wszystkim rzetelność i całkowitą poprawność wykonywanych przeze mnie tekstów.

Oferty proszę składać na PW lub mail: harvi_pl[maupa]wp.pl

Pozdrawiam.

SeoUslugi.pl - tworzenie tekstów oraz zaplecz. Faktura VAT, kilkuletnie doświadczenie poparte opiniami naszych zadowolonych klientów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności