Skocz do zawartości

Reklamy zamiast menu

T800

Rekomendowane odpowiedzi

Polityka google w odniesieniu do linków adsense jest trochę luźniejsza, ponieważ kliknięcie w link nie generuje kosztów dla reklamodawcy. Dopiero drugie kliknięcie w konkretną reklamę jest płatne.

Uważam, że nie masz się czego obawiać. Ale wiadomo jak to jest z AdSense - ruletka :P

Dziękuję za cenne uwagi. Oczywiście chodziło mi reklamy w postaci linków adsense, a nie całych bloczków reklamowych. Mam jedno pytanko jeszcze: Czy umieszczenie tych linków tuż logo strony może podpaść pod ban? Na stronie nie mam górnego menu, linki adsense rozdzielały by treść strony i logo

Pozdrawiam

W założeniach Adsense jest, że linki nie powinny wprowadzać w błąd użytkowników i nie być klikane przypadkowo. Uważaj tylko, aby nie przesadzić.

Nie będę na chama chciał ludziom wciskać tych linków, po prostu taką mam koncepcję strony i zastanawiam się czy to przejdzie:)

Ps. Mam pytanie co do tego, co napisał kolega Coval dwa posty wyżej - czy linki adsense są gorzej płatne i czy w ogóle jest liczone pierwsze kliknięcie?

a ja przy okazji zapytam, czy ktoś wie jak zmienić wielkość czcionki AdSense, bo już widziałem taki myk kilkukrotnie.

Napisałem do Google w tej sprawie i odpisali, że mogą pójść na rękę i to wprowadzić. Jak napisali tak zrobili i od dziś można ustawiać wielkość liter. Serio! :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności