Skocz do zawartości

Jak organizujesz sobie pracę?

Trademark

Gdzie i jak pracujemy  

110 użytkowników zagłosowało

1. 1. Gdzie i jak pracujesz?

• Wynajmuję biuro
      7
    • Co-working: kluby, restauracje...
      5
    • Co-working: wspólna powierzchnia biurowa
      1
    • W domu
      65

Rekomendowane odpowiedzi

Coś w tym jest. Zawsze na tygodniu wstaję o 6:00.

Gdy kładę się o 22, 23 rano wstaję nieżywy i jedyne co chce to zabić wszystkich którzy mnie budzą, w tym budzik i iść spać.

A jak ostatnio mam trochę więcej pracy i nie ma mnie w łóżku przed 1:30 to jakoś lepiej to wszystko idzie.

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Panowie - bądźmy szczerzy ! Pracę to organizują nam kobiety - my co najwyżej możemy wyskoczyć z kumplami na piwko ;)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

@lj2m

Kiedy tak mniej więcej możesz otrzymać tego sleeptrackera, żeby podzielić się z nami swoimi wrażeniami ? :)

Tak się akurat składa, że za pare dni urodziny mam osiemnaste i starsi oprócz kasy chcą mi kupić jakiś prezent, a nie kolejną książkę o ebiznesie czy ekonomii (bo w sumie zawsze chcę książki na jakiekolwiek okazje).

SeoUslugi.pl - tworzenie tekstów oraz zaplecz. Faktura VAT, kilkuletnie doświadczenie poparte opiniami naszych zadowolonych klientów.

1:45-5:45 - spac mi sie chce jak diabli.

Po co Wam zegarki czy inne gadzety, skoro organizm moze wybudzic sie kiedy tylko zechcecie.

Jak bedzie Wam zalezalo, zeby wstac o tej i tej godzinie to przed snem nastawcie sie, ze wtedy i wtedy wstac trzeba. Obudzicie sie pare minut przed lub pare minut po. Jak nie przekrecicie sie na drugi bok to po 15 minutach bedziecie juz w miare rozbudzeni. Na poczatek takie wstawanie trzeba pocwiczyc, zeby organizm mogl zalapac o co halo. Zauwazcie, ze ludzie na wsi nie uzywaja budzikow, a klada sie spac rowniez w roznych porach 21:00-2:00, a i tak wstaja rano 4:30, 5:00. Ja testowalem na sobie rozne metody wstawania. Spalem tez w roznych porach i moge powiedziec, ze mimo, ze w nocy jest cicho i spokojnie sie pracuje to odsypia sie dluzej w dzien, jest sie niewyspanym i gorzej sie pracuje. Prawda jest taka, ze potrzebujemy slonca i powinnismy spac 24:00-6:00 - tyle spokojnie styka organizmowi. Co wiedzial Nett powiedzial :)

i prawde Nett godoł,

bo tak jest w rzeczywistości i ja potwierdzam. Kwestia nastawienia i chęci pobudki o tej i o tej godzinie.

Ilekroć trzeba mi było wstać wcześniej i wiedziałem że muszę tak wstać robiłem to, ale warunek jest jeden - człowiek nie może być doszczętnie zmęczony gdy kładzie się spać. Po dużym wysiłku automatycznie potrzebujemy więcej snu i odpoczynku, dlatego ustawianie sobie jakichś minimalnych norm jest bez sensu.

tak czy inaczej ogarnęła nas mania rannego wstawania chyba ;)

Ja już ponad półtorej godziny na nogach, ale nie trafiłem chyba w odpowiednią fazę snu :)

Mhm... tęskniłem?

Jeżeli szukasz kogoś, kto zrobi profesjonalne zdjęcia, to zapraszam! Fotografia Produktowa - klik klik!

Harvi, zegarek powinienem dostać w tym tygodniu także wkrótce coś o tym postaram się napisać.

Ja staram się wstawać przed 6:00, aby pobiegać sobie pół godziny a później po prysznicu i śniadanku rozpocząć pracę. Trudno jest się nieraz w tych godzinach pozbierać jeśli się jest niewyspanym. Dodatkowo, zaczynam ćwiczyć LD w czym ten zegarek może mi trochę pomóc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności