Skocz do zawartości

enterek.pl - ogolnotematyczny

Lukas_79

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 49
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

cos ogolnie indeksacja siadla ;) - juz 2 dzien go nie lapie

ale na paru stronach mam kilka dni site 0 lub stoi uparcie na jedynce - wiec to nie skrypt ani brak linkow a jakas czkawka G

skrypcik naprawde swietny i smialo go polecam - niedlugo bedzie kolejny na tym skrypcie na domenie PL

zle czyta kodowanie, mam w opisie mnostwo krzaczkow

Dokładnie mógłbyś podać linka do tego wpisu lub podać w czym zakodowana była strona ?

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

poszło ok...

...ale ten token... albo miałem fuksa (7x) albo jest tolerancyjny na pojedyncze odstępstwa w literkach. niektóre hasła 'na odczep' przepisywałem i przepuszczało

[tak teraz na to wpadłem, ze może nie działa - ale juz nie mam na jakiej stronie tego sprawdzić]

skąd pobrać skrypt? wygląda "skutecznie"

edit: usunąłem zduplikowaną treść.

Polecam blog o podróżowaniu. Relacje z wypraw, zdjęcia, filmy, porady.
Zapraszam na relację z wyprawy do Namibii i Botswany.

poszło ok...

...ale ten token... albo miałem fuksa (7x) albo jest tolerancyjny na pojedyncze odstępstwa w literkach. niektóre hasła 'na odczep' przepisywałem i przepuszczało

Kurcze ja zawsze trafiam ;)

W recaptha masz zawsze dwu członowe hasło - system bierze pod uwagę tylko jeden człon i z moich obserwacji wynika że jest to ten który jest wyraźniejszy.

skąd pobrać skrypt? wygląda "skutecznie"

SEOKatalog

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Pixel - nie tylko wyglada skutecznie, ale jest skuteczny ;) - po miesiacu zabawy musze powiedziec, ze skrypt jest jednyz lepszych skryptow, jakimi sie bawilem

katalog zaindeksowany w 100% ladnie wskakuje w serpy a co najwazniejsze ma ogromne mozliwosci pod katem administracji

• 2 tygodnie później...
token masakryczny po 10 razie kiedy "źle" wpisałem token, odpuściłem sobie dodanie wpisu do tego katalogu...

Ostatnio się tam rejestrowałem i nie było problemu. enterek korzysta z jakiegoś zewnętrznego tokena, bardzo popularnego. Może połączenie na linii strona <-> serwer tokena nawaliło?

Sprawdź liderów systemów wymiany linków:

linkme.pl (stały), gotlink.pl (rotacyjny)

alexain.jpgalexaol.jpgalexaat.jpg

kwestia wprawy ;)

nie sądzę

token masakryczny po 10 razie kiedy "źle" wpisałem token, odpuściłem sobie dodanie wpisu do tego katalogu...

Ostatnio się tam rejestrowałem i nie było problemu. enterek korzysta z jakiegoś zewnętrznego tokena, bardzo popularnego. Może połączenie na linii strona <-> serwer tokena nawaliło?

To wydaje mi się możliwe z tego względu że 10 razy pisałem słowo które było bardziej wyraźne, za każdym razem byłem pewny poprawności wpisanego słowa i dalej nic, później zacząłem wpisywać ten mniej wyraźny wyraz i efekt był ten sam.. frustracja..

Jeden raz zatwierdziło mi tokena po n-tej próbie...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności