Skocz do zawartości

Pozycjonowanie - co mam robić?

pala2222

Rekomendowane odpowiedzi

Co mam robić aby pozycjonować strone?

Teraz dodaje str. do katalogów (macie jakiś spis katalogów? znam https://www.katalogiseo.info)

Pisze precle. jak to najlepiej robić:

-Ja dodaje tylko do 4 serwisów

-Lepiej dodawać do kilku (ok 4) serwisów systematycznie precle, czy każdy precel dodawać do innego serwisu?

Co moge jeszcze robić aby moja strona pła się w górę?

Inny spis katalogów - https://monitoring.web-directories.info/

Metody zdobywanie TOP :blush: :

- optymalizacja strony,

- katalogowanie,

- presell page,

- systemy wymiany linków = statyczne i rotacyjne,

- kupno linków,

- budowanie zaplecza,

- itd.

Ewentualnie strategiczny MIX powyższych metod ;) Strategia to jest właśnie to "COŚ" czego nikt Ci na tacy nie poda :(

Pozdrawiam B)

Jasne, świetne porady, a najlepsza z wpakowaniem się w spamy (Systemy Wymiany Linków). Zrób tak to bardzo szybko będziesz musiał kupować nową domenę i zaczynać od początku.

Nie zaczynaj kariery od spamowania bo szybko stracisz pieniądze i zapał....

.

Jest taka podstawowa zasada, która się tyczy wszystkiego co się robi w życiu - "żeby coś zrobić dobrze, trzeba wiedzieć co się robi i jak to się robi" - proste B) To samo się tyczy SWL'i - jeżeli ktoś się nie czuje mocny to lepiej żeby nie korzystał, ale umiejętne korzystanie (wspieranie pozycjonowania systemem) daje spore korzyści :blush:

Pozdrawiam :(

A niby co takiego skomplikowanego jest w używaniu SWL. Wystarczy się trzymać kilku wytycznych oto one:

- nie instaluj żadnych SWL na stronach pozycjonowanych

- nie linkuj z SWL rotacyjnych stron pozycjonowanych tylko wpisy na innych stronach w okresie 2-3 tyg. (chodzi o indeksację).

- linkuj z SWL statycznych strony pozycjonowane pod kilka do kilkudziesięciu fraz.

- różnicuj anchory

- siłę SWL łącz z innymi technikami pozycjonowania i rozkładaj odpowiednio w czasie

i wsio :blush:

Darmowe gry flash online - zapraszam :) a tutaj 50 PLN zwrotu za zakład

Jasne, świetne porady, a najlepsza z wpakowaniem się w spamy (Systemy Wymiany Linków). Zrób tak to bardzo szybko będziesz musiał kupować nową domenę i zaczynać od początku.

Nie zaczynaj kariery od spamowania bo szybko stracisz pieniądze i zapał....

SWL to spam??

Nie kapuje tego

# Dodajemy stronę do katalogów w kojeności od najstarszych do najmłodszych - a wpisy linkujemy z SWL np e-weblink.com

# Zdobywamy artykuły sponsorowane gdzie się da poczynając od for na preclach kończąc - a wpisy linkujemy z SWL np e-weblink.com

co mam robić z tymi SWL?

Wyżej odradzaliście mi SWL

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności