Skocz do zawartości

Słowa kluczowe, których nie ma.

oracle

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wiem co zrobić i gdzie ich szukać. Zrobiłem test meta tagów i słów kluczowych w submitexpress.

I jestem w szoku bo znalazł mi słowa, których nie ma w tekście strony (nawet tych ukrytych, których nie mam na stronie :( ).

Test wyszedł następująco: dla słowa mało ważnego i mało występującego wynik x18, dla „tab” – x13, dla „title” – x8, autoload - x5, index – x5, php – x5 itp. jest ich około 20! Co gorsza to właśnie one są procentowo najlepsze (7%, 5%, 3%). Przez to całe zaśmiecenie moja pozycja w wyszukiwarce jest gorzej niż zła!

Co może być przyczyną i gdzie jej szukać? Sprawdzałem w kodzie strony i na stronie  , i nic tam nie ma. Czy ktoś może ma pomysł co to może być? Aha oczywiście brałem pod uwagę że ten analizer jest do d…. , ale chyba nie myli się bardzo bo słowo nr1, które powtarza się 18 razy pozycjonuje mnie na pierwszym miejscu w Google.

Pozdrawiam wszystkich.

Olej ten submitexpress...

Znajdź coś tutaj.

A w najlepszym, możliwym rozwiązaniem tego, że owe słowa nie występują w treści jest SeoQuake (wtyczka) z wtyczką Density.

Może jakiś "zacomments'owany" kod masz? I to ma coś z tym wspólnego?

Zresztą, pokaż stronę to rzucim okiem.

Pzdr

Unikalnatreść.pl - bo wartościowy content to podstawa!

Skuteczny SEO Copywriting!

Faktycznie cos jest nie tak z submitexpress w przypadku mojej strony. Sprawdziłem różne strony sprawdzające słowa kluczowe na stronie i nie ma żadnych takich słów w wynikach. Dzięki ca cynk z SeoQuake wgrałem go do Firefoxa. Co prawda ma troche inne wyniki procentowe (niższe) niż pozostałe, ale fajny i przydatny dodatek. B)

Jednak chyba coś nie gra. Jeżeli można to poproszę o dalszą pomoc. :) Próbuje usilnie dostać się na którekolwiek miejsce w G. po wpisaniu "promocje"(najlepiej strona nr 1 ;) -wiem to mocne słowo ). Jak narazie to mam nr 1 po wpisaniu "przecen" (słowo bezużyteczne)i nie wiem czy to nie problem opisany powyżej. Stronkę można znaleźć tutaj jako 1 pozycję (wyszukiwarka). ps. stronka to narazie inicjatywa prywatna wbrew pozorom. Pozdrawiam

Faktycznie nie przyszło mi do głowy żeby tak sprawdzić. Czasami najprostsze rozwiązania sa najlepsze. Mam naiwne pytanie, ten drugi link - site explorer to po co? :) No tak bardzo naiwne. Zmieniam pytanie na jak dodać więcej linków i czemu nie wykrywa reszty pod stron? Proszę o cierpliwość bo jestem lewy w tym temacie.

Zmieniam pytanie na jak dodać więcej linków i czemu nie wykrywa reszty pod stron?
Lekko nie ma. Trzeba czytać forum, tu prawie wszystko dotyczy linków i site :)

Nie znam się na pozycjonowaniu, ja tu tylko zużywam transfer i miejsce w sql.

Roman Kluska ujawnia: nadchodzi INFLACYJNY ARMAGEDON!

Po analizie błedów w Markup Validation mogę stwierdzić że to nie błędy w kodzie są problemem. To nie one zaniżają statystykę słów kluczowych. Nawet po samym przeszukaniu tekstu na stronie nie znalazlem wyrazów generujących się w analizie keywords przez submitexpress.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności