Skocz do zawartości

Katalog AddMe.com.pl

danieln

Rekomendowane odpowiedzi

PR1 i ponad 850 BL

U mnie po dwóch tygodniach jest ponad 900 BL... I wpisów troszkę więcej :) Chyba te płatne wpisy od początku to nie był dobry pomysł...

netkat_logo_male.png.55f9093b88d31963c3c86caf4ab7bc2f.png  - skrypt katalogu stron, który ułatwia moderację (pierwszy skrypt napisany z wykorzystaniem Pythona/Django), Katalogika.pl - najlepsze strony internetu!

• Odpowiedzi 46
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Witam,

szczerze mówiąc nie opłaca się na chwilę obecną dodać strony nawet za 1.22

Wiele kategorii nawet nie zaindexowana!

Przykład:

https://www.addme.com.pl/internet,i,komputery,k,11/

Nie warto płacić za wpis w kategorii, która nawet nie jest zaindexowana.

Na chwilę obecną nawet 1,22 to zdzierstwo.

• 2 tygodnie później...
PR1 i ponad 850 BL

U mnie po dwóch tygodniach jest ponad 900 BL... I wpisów troszkę więcej :D Chyba te płatne wpisy od początku to nie był dobry pomysł...

Wpisy zrobiłem płatne po to żeby katalog nie stał się kolejną farmą. Wiele katalogów powstaje i po kilku miesiącach właściciel o nim zapomina. Po co mi to ?? Jak komuś zależy to i tak wpisze.

BL przybierają systematycznie na ilości i na chwilę obecną to wynik 1380. Wróćmy do tematu po roku. Porównamy o ile Twoja strona będzie jeszcze istnieć.

nie trzeba wracać po roku - można porównać już teraz ! porównaj swój ze zgred.pl, który byl darmowy troche wiecej niż 3 latka ;) nie twierdze że jest wzroem cnot ale można sobie dać radę na darmoym a na domene i serwer po prostu nie zarobisz ;)

predzej ty zapomnisz o swoim po roku :D

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

nie trzeba wracać po roku - można porównać już teraz ! porównaj swój ze zgred.pl, który byl darmowy troche wiecej niż 3 latka :) nie twierdze że jest wzroem cnot ale można sobie dać radę na darmoym a na domene i serwer po prostu nie zarobisz :)

predzej ty zapomnisz o swoim po roku ;)

Ty swojego pilnujesz i ja swojego będę pilnował. Możemy się umówić za rok i wrócić do rozmowy. Wspomniałem o zapomnianych katalogach które po założeniu i miesięcznej moderacji są zapominane i nikt nie panuje nad chaosem we wpisach i ilościach podkategorii których czasami jest tyle samo co wpisów.

ilościach podkategorii których czasami jest tyle samo co wpisów

Akurat ilość podkategorii nie ma tutaj znaczenia. Jak dla mnie rozwijające się katalogi powinny mieć na wstępie większą ilość podkategorii niż wpisów. Tak jest np. w moim wzroście, gdzie ilość wpisów powoli dogania ilość podkategorii.

netkat_logo_male.png.55f9093b88d31963c3c86caf4ab7bc2f.png  - skrypt katalogu stron, który ułatwia moderację (pierwszy skrypt napisany z wykorzystaniem Pythona/Django), Katalogika.pl - najlepsze strony internetu!

Wpisy zrobiłem płatne po to żeby katalog nie stał się kolejną farmą.

Ten skrypt ma bardzo duże możliwości jeśli chodzi o sprawę moderacji.

Wyobraź sobie że moderuję katalog na skrypcie otwarty.mini

To jest dopiero wyczyn, dziennie około 50-100 wpisów, z czego 90% to spam.

Nie daję płatności z prostej przyczyny:

wiem, że katalog nie "zasłużył" jeszcze na to aby dodać opłatę za rozpatrzenie wpisu.

Myślisz że Twój jest na tyle warty aby płacić za dodanie wpisu do niego?

przesadzacie, na zachodzie sa platne katalogi i to nie takie grosze i jakos nikt nie narzeka.

ale faktem jest fakt iz w tym momencie to jest usluga i musi byc na nia popyt. jesli jest katalog niskich lotow to po prostu nikt nie zaplaci.

Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com

Wpisy zrobiłem płatne po to żeby katalog nie stał się kolejną farmą.

dziennie około 50-100 wpisów, z czego 90% to spam.

Sam udzieliłeś sobie odpowiedzi tym stwierdzeniem na pytanie o zasadność płatności w moim katalogu.

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności