Skocz do zawartości

hosting na zaplecze

nocentis

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Szukam w miarę taniego hostingu aby mógł postawić tam kilka precelków.

Myślę ponownie nad calem (heh juz 10 kont u nich ;] ) ale może znacie coś fajnego w atrakcyjniejszej cenie?

[Pozdrawiam Michał ] Jesteś z Poznania - zapraszam agencja interaktywna poznań i pozycjonowanie stron poznań i tworzenie stron poznań.

polecam linuxpl.com. IMO jedni z najtanszych i najlepszych na rynku. Przynajmniej ja nie mam powodow do narzekan.

Nie można mieć wszystkiego, ale... WSZYSTKO można osiągnąć.

Z nami jest to jeszcze łatwiejsze - RANKING

webh.pl ostatnio na forum ciekawą ofertę na zaplecza umieściło - zapraszam do odpowiedniego działu po szczegóły (chociaż osobiście za webh nie przepadam, ale na zaplecze czemu nie).

Ogólnotematyczny katalog stron - moderowany katalog na domenie z 2001 roku. Moderowany minimum 2 razy dziennie. PR 3, megaszybka indeksacja. Dodaj swój unikalny wpis już dziś.

Ostatnio dodane strony w katalogu.

najpiękniejsze kobiety świata

HEKKO - postawisz kilka stron, nie mają limitów baz ani domen

2GB pow. 5GB transf. - z doświadczenia wiem, że na zaplecze typu pp więcej nie trzeba

własny php.ini (def. 64MB)

42.70 BRUTTO / rok

HEKKONET

ewentualnie NETMARK

brak limitów baz i domen j.w.

od 1GB pow. / 5GB transf. / mc

php 64 MB

29,75 netto / rok

NETMARK

Obie firmy już trochę działają na rynku a to oznacza, że nie znikną.

Jeżeli na początek pare precelków to ww. hostingi ok. ale kiedy będziesz miał chrapkę na paredziesiąt/set precelków to polecam lokoz.info - 64 ip w 8 różnych klasach, support na najwyższym poziomie B)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności