Skocz do zawartości

Pozycjonowanie bloga - pyta początkujący

Figiel

Rekomendowane odpowiedzi

Zastanawiam się, czy zrobić bloga czy postawić stronę na joomli. Wybrałem joomle bo daje więcej możliwości, nie umiem na blogu wstawiać banerów reklamowych itp. a w joomli sobie radzę, tylko że wyczytałem że blog na wordpress lepiej się pozycjonuję, a najbardziej mi zależy na jak najwyższym pagerank i oczywiście liczbie odwiedzić, wysokiej pozycji w google. Dlatego pytania do doświadczonych:

1. CZy bloga na wordpress mogę swobodnie dodawać do katalogów tak jak każdą inną stronę?

2. Jak pozycjonować bloga jeśli jest różnica miedzy pozyjonowaniem strony www a blogiem?

Blog to nic innego jak zwykła strona www. Katalogowanie oraz każdy inny element pozycjonowania wykonuje się identycznie.

Pozdrawiam

Niedrogie wpisy w płatnych, zadbanych, długowiecznych katalogach (hurtem taniej - pisać na PW):

1. CZy bloga na wordpress mogę swobodnie dodawać do katalogów tak jak każdą inną stronę?

ja rozumiem ze to jest dzial dla poczatkujacych, ale no bez przesady... widziales kiedys na oczy jakis katalog? naprawde trudno bylo sprawdzic i sprobowac dodac?

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

Zastanawiam się, czy zrobić bloga czy postawić stronę na joomli. Wybrałem joomle bo daje więcej możliwości, nie umiem na blogu wstawiać banerów reklamowych itp. a w joomli sobie radzę, tylko że wyczytałem że blog na wordpress lepiej się pozycjonuję, a najbardziej mi zależy na jak najwyższym pagerank i oczywiście liczbie odwiedzić, wysokiej pozycji w google. Dlatego pytania do doświadczonych:

2. Jak pozycjonować bloga jeśli jest różnica miedzy pozyjonowaniem strony www a blogiem?

kategorie w których bez problemu będziesz mógł dodać twój wpis to : inne, pozostałe, prywatne

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności