Skocz do zawartości

Nieprzedłużenie domeny i ponowna rejestracja

bybek5

Rekomendowane odpowiedzi

Jeżeli domena jest ważna np. do 1.07.2009; nie zostaje przedłużona to z tego co się do wiedziałem po ok.20 dniach jej adres się zwalnia i można ją ponownie zarejestrować. Czy wiecie jak to odbierze google? Czy w ciągu tych 20 dni google wyindeksuje już domenę ze swojej bazy?

ZielonyKatalog PR 4 - tylko 3,76PLN (2,50).

Limey.pl - katalog stron (2,46PLN (1,50)  || 0-z.pl - artykuły do przedruku.

ja bym się nie bawił w takie coś ;]

Jeśli pod "tą" domeną coś było to najprawdopodobniej przechwyci ją jakiś bank domen.

Cena wzrośnie kila krotnie :D

[Pozdrawiam Michał ] Jesteś z Poznania - zapraszam agencja interaktywna poznań i pozycjonowanie stron poznań i tworzenie stron poznań.

Bo sytuacja jest trochę zagmatwana ale w skrócie wygląda tak: mam domenę w NetArt, ale nie jestem jej abonentem tylko pomocnikiem abonenta (takim dzierżawcą) i nie mam pełni praw do domeny (np. nie mogę jej sprzedać). I plan był taki, że nie opłace domeny i jeszcze raz ją zarejestruje. Domena nie ma jeszcze roku. Mówicie, że jakiś bank domen ją przejmie?

ZielonyKatalog PR 4 - tylko 3,76PLN (2,50).

Limey.pl - katalog stron (2,46PLN (1,50)  || 0-z.pl - artykuły do przedruku.

Skorzystaj z oferty Dropped.pl lub AZ.pl. Kupujesz taką opcję za około 32zł i w momencie gdy nie zostanie opłacona będziesz miał pierwszeństwo do jej rejestracji przez 14dni ( w Dropped.pl taka rejestracja to koszt 12zł). Całość będzie Cię kosztowała 44zł. Przedłużenie domeny po roku w Dropped to tylko 50zł :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności