Skocz do zawartości

Problemy z HitMe

smut

Rekomendowane odpowiedzi

Ja przez dość długi czas sporo płaciłem miesięcznie za ich usługę, ale teraz definitywnie się z nimi rozstałem. Sporo domen było do przeniesienia, ale trudno.

Kontakt z supportem jest dobry tylko i wyłącznie, gdy trzeba naliczyć płatność. Informacje o fakturze + ewentualne drugie przypomnienie + zawieszenie konta dzień później - to zawsze działa u nich jak w szwajcarskim zegarku.

Gwarantowany efekt. 100% satysfakcji lub zwrot gotówki. Tylko teraz profesjonalne pozycjonowanie książek na Twojej półce. 20% zniżki jeżeli masz różową i prostą (wypozycjonowaną) ścianę. Nie pozycjonujemy stron w Google.

Kontakt z supportem jest dobry tylko i wyłącznie, gdy trzeba naliczyć płatność. Informacje o fakturze + ewentualne drugie przypomnienie + zawieszenie konta dzień później - to zawsze działa u nich jak w szwajcarskim zegarku.

Bo to jak w każdej firmie obsługuje automat.. :)

Oj, wiem, ale nie rozumiesz o co mi chodzi. Jak trzeba klienta skasować, albo zablokować mu konto - to wszystko działa idealnie. Natomiast kiedy klient ma jakiś problem, czy próbuje uzyskać usługę,za którą zapłacił (!) - to wtedy nikt mu nie pomaga.

Gwarantowany efekt. 100% satysfakcji lub zwrot gotówki. Tylko teraz profesjonalne pozycjonowanie książek na Twojej półce. 20% zniżki jeżeli masz różową i prostą (wypozycjonowaną) ścianę. Nie pozycjonujemy stron w Google.

Również odradzam. Hitme było dobre przez pół roku swojej działalności na samym początku. Później nie wiem ,ale chyba ich zapał się wypalił. Prosiłem o rzecz którą można zrobić w parę minut przez kilka miesięcy. Zbywali mnie telefonicznie, mailowo, w końcu się wkurzyłem i zrezygnowałem. Woleli kombinować niż zająć się klientem przez 5 minut, tragiczne podejście.

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

To zobaczysz co się teraz będzie działo :)

Również odradzam. Hitme było dobre przez pół roku swojej działalności

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

W hitme zaczęło się psuć po serii tych super-hiper promocji, rzuciło się tyle ludzi, że po prostu brakło ludzi do ogarnięcia tego wszystkiego, a szkoda bo fajnie się zapowiadało.

Co do czegoś zamiast hitme to polecam ionic.pl

a jakie inne polecacie zamiast hitme?

Ja osobiście nie polecam żadnych VPSów jednak miałem tylko w webh.pl i hitme.pl - może są inne lepsze.

Zamiast kupić vpsa kupuję serwer w kimsufi.pl.

Sprzedam punkty systemu wymiany linków Gotlink.pl i Seomatik.pl

Wystawiam faktury VAT. Zapraszam do kontaktu d.szwaba@gmail.com

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności