Skocz do zawartości

Netart z akredytacja ICANN

Carnagge

Rekomendowane odpowiedzi

Szanowni Państwo,

Mamy przyjemność poinformować, iż firma NetArt Registrar Sp. z o.o., będąca częścią grupy kapitałowej NetArt, jako pierwszy polski rejestrator domen uzyskała akredytację ICANN ...

Czy mnie się wydaje czy AZ.pl miało już wcześniej akredytację ICANN ?

Ktoś tu pięknie kłamie.

Miało i ma już od całkiem dawna ;) Z resztą widać na liście https://www.icann.org/registrars/accredited-list.html

Czy mnie się wydaje czy AZ.pl miało już wcześniej akredytację ICANN ?

Skuteczne pozycjonowanie stron www | Nowe randki internetowe

Erbit, oni nie używają słowa "posiadała" tylko "uzyskała". Polonistą nie jestem, ale myślę że uważnie sprawdzili ewentualne interpretacje prawne tego słowa.

Bo można to rozumieć tak, że aby "uzyskać" akredytację, trzeba spełnić określone warunki ICANN, jak np. xxx xxx $ wpłaty do ICANN. Natomiast, można też "przejąć" akredytację (od kogoś). A myślę, że gra jest warta świeczki (tj. podkreślenia faktu), ponieważ ilość akredytowanych partnerów ICANN w Polsce mówi jednoznacznie - nie jest łatwo to zrobić. A skoro się udaje, w taki sposób... nazwijmy to "od A do Z" :) to trzeba się też tym pochwalić.

Oczywiście to są tylko moje subiektywne odczucia.

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności