Skocz do zawartości

Nowy katalog

Wujo

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, chciałbym zaprosić wszystkich do mojego nowego katalogu,

www.Katalog.pilkalive.pl

Jest to mój pierwszy katalog na skrypcie otwarty mini

Zasady dodawania wpisów są proste, niczym nie różniące się od tych w innych katalogach, nie wymagam linku zwrotnego, wpisy dodawane są automatycznie.

Na chwilę obecną samemu można dodawać nowe podkategorie, jednakże wiele dodałem sam, za jakiś czas nowe podkategorie będzie można jedynie sugerować.

Strona główna katalogu jest już zaindeksowana w google

Proszę o unikalne wpisy :)

Zapraszam także na Artykuly.pilkalive.pl - blog z artykułami, które indeksują się w zaskakująco szybkim tempie (sprawdź!)

Pozdrawiam, Wujo

konrix, troszkę jest zmieniona (jak widać, dla każdego "troszkę" to pojęcie względne ;) ). Jednakże jeśli mam zmieniać tylko kolory, podmienić obrazki, to dla mnie taka "zmiana" nie jest warta zachodu... Wolę troszkę się zaznajomić z kodem katalogu i stworzyć dobry lay... - może wakacje coś takiego przyniosą :)

Niestety, dość szybko musiałem wyłączyć automatyczne dodawanie wpisów, ponieważ niektórzy próbują dodać xx podstron z jednej domeny...

Chcę by ten katalog jednak miał jakąś wartość, myślę, że każdemu to wyjdzie na dobre.

Moderacja będzie codzienna, w miarę możliwości w krótkich odstępach czasu i zawsze wieczorem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności