Skocz do zawartości

Zaplecze

Watt

Rekomendowane odpowiedzi

Zaraz usłyszysz zapewne że zależy po co, na co, jakie zaplecze, czy spam czy zaplecze powazne.

Jeżeli to ma być w miarę proste zaplecze - to lepiej moim zdaniem zrobić 10 zaplecz po 10 stron.

Dlaczego?

- domeny zaczną Ci się starzeć (wg mnie bardzo istotne).

- więcej punktów gdy będziesz je chciał podpiąć do SWL

- linki z 10 domen to nie to samo co z jednej (choć zależy jakiej). Jednak w przypadku młodych zaplecz tak będzie.

logosc.png

Nowa odsłona systemu!!! --- Radek Kubera na G+.--- Mój blog: radek.kubera.org

Aj tam, ja nie chce cudów tylko trochę podbić - za małe forum, a inwestycje (a z piw nie zrezygnuje !!)

Jeśli to dobra inwestycja to powinna się zwrócić ;-)

Wykonam:

- kodowanie z .psd do HTML/CSS/JS,

- wdrażanie szablonów pod WordPress, SEOKatalog oraz inne skrypty.

Zrób jedną stronkę z setką artykułów,

jak widać nie masz ogromnych potrzeb i to tylko pod forum więc precluj, katalogu i zrób taką stronkę,

dodatkowo nią opiekuj się tak samo jak forum i dobrze na tym wyjdziesz ;)

Mhm... tęskniłem?

Jeżeli szukasz kogoś, kto zrobi profesjonalne zdjęcia, to zapraszam! Fotografia Produktowa - klik klik!

jak zrobisz czegoś więcej, to masz automatycznie więcej pracy nad tymi kilkoma stronami. Bez sensu jest zrobienie html i zostawienie samej sobie, jeżeli ma Ci ona aktywnie służyć do pozycjonowania forum. Postaw stronę na wp, odpowiednio podlinkuj i napisz tyle tekstów ile dasz radę, wszystkie sobie podlinkuj, ładnie zagospodaruj i będzie bardzo efektywna stronka, która przekaże Twojemu forum więcej mocy niż takich 10 marnych html'owych zapleczówek.

Dodatkowo oszczędzasz na domenach, na czasie, na katalogowaniu wszystkiego.

Jak coś robisz, to rób to porządnie, a nie takie nie wiadomo co, fiu bździu. Mam nadzieję, że rozumiesz o czym mówię? ;)

Jak będziesz miał więcej zapału rób kolejne takie mocne i porządne strony, a zwróci Ci się to, zobaczysz B)

Mhm... tęskniłem?

Jeżeli szukasz kogoś, kto zrobi profesjonalne zdjęcia, to zapraszam! Fotografia Produktowa - klik klik!

W przypadku budowania bazy linków (mniej więcej "zaplecza"), ważne jest żeby zadbać o różnorodność - tzn. nie stawiać 10 preselli na subdomenach jednej domeny i później dodawać po 20-30 artykułów, lepsze efekty da postawienie np. 5 preselli na różnych domenach z rożnymi IP i dodawanie po te 20 artykułów ;)

Podstawowy plus takiego zabiegu - stawiane stronki w mniejszym stopniu przypominają zaplecze ;)

Pozdrawiam B)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności