Skocz do zawartości

Linkor.pl Nie działa?!

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 41
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

A umnie nadal jest komunikat:

Query failed : SELECT * FROM `linkor_links_cache` WHERE site LIKE "domena.pl" AND updatetime > 1121876311

U wszystkich pozostalych dziala czy ktos ma jeszcze taki problem jak ja??

Co sadzicie o tym zeby na razie usunac wpisy linkora ze strony (dopoki nie naprawia usterki) - wplynie to jakos niekorzystanie na pozycje? (imho nie, ale wole zapytac ekspertow :) )

Pozdrawiam,

Marek

wplynie to jakos niekorzystanie na pozycje?

no jeżeli ten stan dłużej potrwa to na pewno wpłynie niekorzystnie a jeżeli posiłkowałeś sie tylko linkorem no to :cry:

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Gregoriew dobrze Wam radzi ........

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Odnośnie Linkora...

Chyba gdzieś było wcześniej wpomniane, ale przypomnę:

Serwisy Używające Projektu "Linkor" Mogą Zostać Zablokowane

Informujemy iż wybrane serwisy używające na swoich witrynach skryptu z darmowego projektu „Linkor” (https://linkor.pl) mogą zostać zablokowane przez naszych administratorów. Poniżej przedstawiamy szkody jakie powstają w wyniku użytkowania skryptów.

1.Możliwość dodania całych podsieci adresów IP serwerów danego usługodawcy do list spamowych np. W wyszukiwarkach internetowych.

2.Podczas gdy serwery projektu nie działają, serwery usługodawcy u którego jest umieszczona witryna zawierająca skrypt generują ciągłe zapytania do serwerów projektu, przez co bardzo mocno obciążają platformy serwerowe usługodawcy.

3.Linkowanie witryn w taki sposób jest zabronione przez regulaminy wyszukiwarek.

Mi się podoba ich decyzja. Cieszę się, że moi sąsiedzi na serwerze nie mają Linkora. A kto wie, może faktycznie Google kiedyś zbanuje IP serwera, ale na razie nie jestem do tego przekonany.

Autor postu nie ponosi żadnej odpowiedzialności za ewentualne szkody wynikłe z wykorzystania zawartych w nim informacji.

W ten sposób stracą tylko klientów i tyle. Zawsze znajdzie się hosting, który będzie linkor, linkuj friendly. Poza tym, jeżeli faktycznie zaczęłyby się sypać bany za używanie tych systemów, to sami webmasterzy wypier..ą je w kosmos.

Dała matka rozum? To kombinuj.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności