Skocz do zawartości

Adsense, a podatek?

bredek

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, mam pytanie czy google adsense wysyła dane do urzędu skarbowego? (gdzieś na jakimś forum przeczytałem że tak) Dostałem wpłatę testową 2 zł i niewiem czy mam się z tego rozliaczać... jak wysyła to us wie o tej wpłacie..

Nie wiesz kto do Ciebie dzwonił? Sprawdź w największej bazie numerów telefonów: https://czyj-numerek.pl

Sam się rozliczasz, google nic nie wysyła do naszego US, ale z tych 2 zł to rozliczać się nie trzeba przecież :)

hmm ja dostałem dawno temu 0,44 gr jako wpłatę testową i wystawiłem fakturę na tą kwotę

Modlitwy - Najpiękniejsze modlitwy

Praga Południe i Praga Północ - Portal o warszawskiej Pradze

Zagadki logiczne

• 2 miesiące temu...
Witam, mam pytanie czy google adsense wysyła dane do urzędu skarbowego? (gdzieś na jakimś forum przeczytałem że tak) Dostałem wpłatę testową 2 zł i niewiem czy mam się z tego rozliaczać... jak wysyła to us wie o tej wpłacie..

Wszelkie przelewy walutowe powyżej 10 000$ oraz 10 000E muszą być zgłaszane przez banki do US.

Nie wiem jak ma się sprawa z przelewami złotówkowymi, ale założę się, że również istnieje jakaś granica.

Swoją drogą życzę wszystkich takich zarobków z reklam :)

Tekstowe Demotywatory - humor z życia wzięty

Witam, mam pytanie czy google adsense wysyła dane do urzędu skarbowego? (gdzieś na jakimś forum przeczytałem że tak)

Na kolejny wątek na ten sam temat odpowiedź może być tylko jedna. BITWR!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności