Skocz do zawartości

5 lat forum.

Irek

Rekomendowane odpowiedzi

> A nogi nie straciłem tylko sobie trochę popsułem... gdyby kózka....

Szlak, a ja stówkę postawiłem że się wkurzysz i amputujesz tą nogę z powodu siedzenia w domu ;-)

-

czemu siedzisz na ukrytym, przecież widzę że to Ty

stopka usunieta z wpoodu wirusa na stronie docelowej

• Odpowiedzi 42
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Szlak, a ja stówkę postawiłem że się wkurzysz i amputujesz tą nogę z powodu siedzenia w domu ;-)

Dzięki za życzenia.... :)

Chyba nie potrafię czytać między wierszami.

Szczerze to ja też nie wiedziałem, że opijaliśmy akurat urodziny forum...

MMP widocznie sam je opijał i nie chciał się z nami tym info podzielić...

Ja co prawda dopiero do dwóch lat na PiO, ale też nawet nie wiem, kiedy zleciało. Jestem tutaj bardziej turystycznie, bo "pozycjonuję" tylko swoją wizytówkę, jednak to wciąga a samo odwiedzanie PiO to nałóg, mimo, że czasami robi się tu taki syf i ukazuje się subiektywność. Jednak, gdy ogół wychodzi na plus, to złych rzeczy się nie pamięta.

Sto lat dla "forum stomatologów" jak mawia wiele naszych kobiet;)

Kurcze, ale zleciało, 5 lat jak jeden dzień. :-)

Tak sobie siedzieliśmy ostatnio przy kawie ze starą wiarą i nasuwało nam się tylko "jakie to wszystko kiedyś było śmieszne" ;-), część z Was rozumie co mam na myśli. ;-)

Pozdrawiam, J.

Nie wiem jak inni ale ja pierwsze strony wbijalem jakos w 2003r. - ksiegi gosci, toplisty, strony gdzie mozna bylo dopisac link, wymiana linkami, byly juz jakies katalogi. W metatagi ladowalem cala tresc stron :)

Frazy dosc latwe i srednie. Niewielka ilosc linkow dawala juz niezlego kopa. O samym pozycjonowaniu wiedzialem niewiele. Ogolnie wiadomo bylo, ze potrzebne sa linki. Po sprzedazy stron mialem kilkuletnia przerwe i od 2007 jestem stalym bywalcem tego forum ;)

Moze "wyjadacze" tamtego okresu czasu napisza cos wiecej ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności