Skocz do zawartości

WRC w Polsce - 66 Rajd Polski

lords

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...

Nie ma to jak piasek w zębach, w butach i za koszulką, zapach na wpół spalonego, wysokooktanowego paliwa wraz z zapachem klocków hamulcowych a na koniec zapach spalonego sprzęgła Latavali :)

Niesamowity rajd i bardzo dobrze zorganizowana impreza (a miałem już mozliwość porówania jak było w innych krajach) tak że naprawde mozemy byc z tego dumni ;) Wszyscy wypowiadają się pozytywnie: kierowcom podobały się odcinki, szefom teamów podobała się sprawna organizacja, a sponsorom i mediom bez wątpnienia spodobała się ta ilość kibiców :) Chyba mogę juz powiedzieć że za dwa lata mamy zaklepaną rundę WRC :)

Byleś lords na Wydminach? Ta druga fotka to widze ze jest z tego odcinka. Ja na tym odcinku byłem obok tego dużego namiotu Inter Cars, tam chyba było najwyższe miejsce a my z tego mnamiotu wynosiliśmy ławki aby byc jeszcze wyzej :)

.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności