Skocz do zawartości

Kzychu wita fachowców!

Nikonem

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich serdecznie!

Trafiłem tutaj ponieważ próbuję pozycjonować stronę internetową naszej firmy www.lakszmi.com.pl

Strona powstała jakoś we wrześniu 2007 roku i została zgłoszona do kilku wyszukiwarek. Jako, że strona nie była nigdzie specjalnie widoczna postanowiłem spróbować coś z tym zrobić (koniec stycznia 2008 roku) i zaczęło się- prowadzenie firmy i "pozycjonowanie" i... permanentny brak czasu na cokolwiek innego ;-)

Nie było mnie stać na wynajęcie profesjonalistów, wspomagałem się , i wspomagam, adwords w Google. Próbuję dodawać linki prowadzące do naszej strony do katalogów płatnych i tych bezpłatnych. Zamieściłem również na naszej stronie parę linków do katalogów.

Odnoszę wrażenie, że pewne rzeczy robię źle lub też o pewnych technikach związanych z pozycjonowaniem nie mam pojęcia. Na ile to możliwe chcę by nasza strona pozycjonowana była "naturalnie", nawet jeśli byłoby mnie na to stać nie chcę tego zlecać zawodowcom. Poświęciłem temu sporo czasu i gotów jestem do dalszej nauki :-)

O. K, to tyle, mam nadzieję, że znajdę wśród Was osoby które zechcą poświęcić mi odrobinę czasu i oświecić w kwestii optymalizacji i pozycjonowania :-)

Pozdrawiam!

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności