Skocz do zawartości

Dodatkowa strona w katalogu

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Wiem jak dodać nową dodatkową stronę do katalogu czy nowe miejsce na baner. jest to dość łatwe. Wiem również jak dodać nowe formularze do PA aby poprzez nie edytować tą strone lub baner a nawet nową zakładkę w PA/Wygląd ogólnie nie jest to żadna filozofia..

Ale jest jeden mały problem. Jak dodam jeden baner na stronę to nie moge nie mogę już dodać żadnego innego baneru czy dodatkowej strony i na odwrót, jak stworzę stronę to nie działą już kolejne strony czy banery. Mogę stworzyć dodatkowe formularze w PA, ale wogóle nie są wyświetlane banery czy dodatkowe strony.

Przykład jest dobry na moim widocznym katalogu CzarnoBialy. stworzyłem dodatkową stronę "Polecane katalogi", chciałem następnie dodać dodatkowy baner pod wyszukiwarką google, dla stworzenia górnego menu oraz, jeszcze jedną stronę na formularz kontaktowy. Niestety wyszła wielka lipa. żaden z tym "bajerów" nie działa. Wpisy do bazy danych wykonują się bardzo dobrze, więc z nią nie ma to zbyt wiele wspólnego.

Czy otwarty mini ma ustawioną ograniczoną ilość dodatkowych stron/banerów ? Jak nie to dlaczego one nie dziają ?

PS.

Zakładka "Style" w PA/Wygląd, po zmianach w pliku style.css, formularz nie zapisuje zmian do pliku .css. Jaki może byc tego powód ?

PS.

Zakładka "Style" w PA/Wygląd, po zmianach w pliku style.css, formularz nie zapisuje zmian do pliku .css. Jaki może byc tego powód ?

Brak uprawnień do zapisu na plik style.css.

demo_miniacz_468x60.gif

Polecam projektowanie stron Łódź, oraz moderowany, podrasowany katalog, w którym znajdziesz dobre polskie strony, o niebagatelnej treści.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności