Skocz do zawartości

[Sprzedam] Punkty LinkMe Elite 9zl/1.000 pkt

yazg

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Oferta dotyczy wynajmu punktow LinkMe Elite na 30 dni w cenie 9zl/miesiac

Czas wynajmu punktow mozna przedluzyc.

Uwaga, nie wynajmuje konta tylko sam za Ciebie wszystko ustawiam, tzn. anchory, ile linkow na dzien itp.

Obecnie posiadam 2,5K pkt Elite oraz 5K pkt Slim, jezeli beda chetni to z checia postaram sie o wiecej pkt.

Cena za punkty zaczyna sie naliczac dopiero jak system doda linka, tzn., ze w przeciagu pierwszych 10 dni system doda 100 linkow o wartosci 1,000 pkt to placisz za kazdy dzien 1000x0.009zl (cena za 1 punkt) dzielone /30 - czyli 30gr dziennie

To samo tyczy sie pkt slim

Moge rowniez zaoferowac na podobnych zasadach sprzedaz linkow z systemu linkorn.pl

Cena systemu to: 25zl/ 1000pkt

Najnizsza oferta na bazarze to: 14.30zl , ale jak zrobisz zakup za 999zl

U mnie cena to: 14zl/ 1000 pkt

Aktualnie moge sprzedac 9.000 pkt, tutaj cena idzie za jeden link (jezeli nie za bardzo znasz ten system to moge Ci wszystko objasnic, jak dla mnie jeden z lepszych systemow do linkowania)

Nie wystawiam faktur.

Przesylam szczegolowe statystyki wybrana przez ciebie droga (gg,mail,skype)/

Moge rowniez wszystko udokumentowac screanami.

Platnosc: mBank

Uwaga: Szukam do 5 osob zainteresowanych wynajmem linkow, ktore chcialy by ich wiecej i wtedy bede mogl tworzyc nowe serwisy :) Prosze skladac zamowienia/oferty

Kontakt:

-PW

-Email: eljotik (malpa) gmail.com

Pozdrawiam, yazg

sruuuu football, seo, email marketing, internet marketing. Odczep się! Płać mi! --> $1.66

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności