Skocz do zawartości

SEOPARTY2k9

jimmi

Rekomendowane odpowiedzi

Po prostu mega FAIL w wydaniu tego pseudo ośrodka.

Mail wysłany: 24 czerwca 2009 14:01

to dzisiaj dostałem odpowiedź: 9 lipca 2009 15:24

już nawet zapomniałem, że kiedyś wysłałem tam pytanie ;)

• Odpowiedzi 227
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Po prostu mega FAIL w wydaniu tego pseudo ośrodka.

Mail wysłany: 24 czerwca 2009 14:01

to dzisiaj dostałem odpowiedź: 9 lipca 2009 15:24

już nawet zapomniałem, że kiedyś wysłałem tam pytanie :huh:

gdybys tez otrzymywal tyle zapytan nie dziwila by cie ta opieszalosc, oni niewyrabiaja

Panowie ta niedostępność i jakby ,,zlewanie" klienta ma swoje podłoże w nowoczesnym marketingu. To jest wytworzenie u klienta poczucia że ma okazje kupić cos extra i to on musi sie starać bo na jego miejsce są miliony ;)

Ja zadzwonilem pod tel komorkowy podany na stronie, zglosila sie Pani , zadalem pytanie czy dodzwonilem sie do osrodka w cesarce a Pani do mnie ,,i tak i nie" :D

Nie wiem jak Wy ja czuje sie wyrózniony ze nabyłem cos eksluzywnego, cos czego zazdrościć będą mi inni :shok:

Jak ja zadzowniłem z rezerwacją domku to do końca nie byłem pewien czy rezerwacja dotyczy OW Cesarka czy operacji cięcia cesarskiego czy też wizyty w ośrodku rekreacyjnym na księżycu czuje, że funduje sobie podróż w nieznane ;)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Nie bój Krzysio, jak poznasz panią na żywo to wszystko Ci się wyjaśni. :-)

Edit: Jestem po rozmowie z Panią, rozbraja mnie, nie potrzebuje żadnych danych, telefonów, nie ważne dla kogo i gdzie rezerwacja, interesują ją tylko wpłaty. :-)

Edit2: Krzysio, "powiedzmy mu że nam się już kończy" ;)

bedą jaja jak wynajmie jeden domek kilku osobom ;)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Najlepsze zapewne jest to że każdy z nas dostał zapewnienie domku, a mają załóżmy tylko z 5 - 7 wolnych, bo ma być tam jakaś inna "ekipa" na 200 osób ... ciekawe co to będzie się dziać po przyjeździe...

Hejka!

rankhouse-logo-top1.png

Pozycjonowanie stron Katowice - www.rankhouse.pl
tel.: 32 307 07 03 / mob.: +48 533 336 613

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności