Skocz do zawartości

SEOPARTY2k9

jimmi

Rekomendowane odpowiedzi

Buncol: wystarczy przeczytać co jest napisane na stronie www.seoparty2k9.com i jasne jest, że każdy może przyjechać.

Rezerwacja miejsc noclegowych jest potrzebna tylko dla tych co chcą zostać na noc na miejscu. Rejestracja na stronie www.seoparty2k9.com jest orientacyjna, tak żebyśmy wiedzieli kto przyjeżdża. Jednak wiem, że nie każdy się zarejetrował.

Nie ma co narzekać na sposób w jaki oni prowadzą ten ośrodek. W zeszłym roku było to samo i jakoś każdy domek lub pokój miał. :)

• Odpowiedzi 227
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Nie ma co narzekać na sposób w jaki oni prowadzą ten ośrodek. W zeszłym roku było to samo i jakoś każdy domek lub pokój miał. :)

Otóż to... Lepiej powspominajmy środek domków

Img_5212.jpg

Img_5215.jpg

No można jeszcze powspominać panią ze stołówki :)

A tak poważnie to Michale mam już rezerwacje w hotelu w Strykowie na 24 :).

Kuźwa nie straszcie mnie ;)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Kuźwa nie straszcie mnie :jezyk1:

Nie martw się, zapach domków z ubrań schodzi po 3-4 praniu w dobrym płynie (im mocniej pachnie tym lepiej). Poza tym trzeba uważać na pościel bo można się nią pociąć ;) .

no to chyba wdupiłem na cacy ;)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Będzie dobrze :-) Lubie fajne miejsca, takie i takie hotele.

Dziwie się czasem, jak kurde można w takich warunkach party robić.

Na seoparty moje pierwsze w Dzierżąznej pojechałem, nie wiedziałem nawet gdzie będę spał.

Nic nie załatwione, noclego powrotu do Łodzi. Mało tego, ludzi to żadnych nie znałem, ze 2-3 osoby.

Co się okazało? Impreza do rana, świetna ekipa, NIESAMOWICI LUDZIE.

Znam teraz, więcej pozycjonerów. Znam teraz Was lepiej. Znam teraz nasze możliwości!

Z niektórymi nawet całkiem nieźle się dogadujemy :-)

Dlatego, mimo tych wszystkich narzekań na nocleg, na miejsce, na cały świat.

JEDZIEMY SIĘ DOBRZE BAWIĆ! (Pewnie też obmyślić plan obalenia Google!)

Hej siup! jeszcze tylko tydzień :-)

niestety z niespodziewanych przyczyn osobistych nie mogę się zjawić a nie chciałbym aby zapłacony domek (3os pt/sob/niedź)się zmarnował tak więc jak ktoś nie za bardzo kasiasty a chce się pobawić to kontakt na PW - wysle potwierdzenie zapłaty

PS.

nie obrażać mnie zwrotem kosztów :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności