Skocz do zawartości

SEOPARTY2k9

jimmi

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 227
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Lepiej się przyznaj, że jak "mądrzejsza połówka" zobaczyła fotki tego **** hotelu to zwątpiła :)

hehehe bywało się w gorszych miejscach :)

a przyczyny niestety znacznie poważniejsze ......

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Buncol: koło 13-stej zacznie się paintball, koło 20-stej ognisko. To wszystkie szczegóły jakie są. Nie ma co się zastanawiać nad programem. Po prostu wpadaj kiedy masz ochotę.

Krzysiek: szkoda :)

Mirek: No nie ma na wyposażeniu pokoi wanny, ale to nei znaczy że jest od razu tak *****. :)

P.S. Z góry dzięĸuję za pamięć o słuchawkach...

Mirek: No nie ma na wyposażeniu pokoi wanny, ale to nei znaczy że jest od razu tak *****. :)

Patrz, mam Cię! Tym razem **** (gwiazdki) nie znaczyły ******* (*jnia) tylko po prostu hotel czterogwiazdkowy :) :)

P.S. Z góry dzięĸuję za pamięć o słuchawkach...

Słuchawki zarąbał MMP i teraz jego należy molestować :P

Korzystając z uprzejmości Beerbant'a, który oddał swój domek i nie może przyjechać informuje, że w domku są jeszcze 2 wyrka dla chętnych. Ja będę jechał pewnie swoją żółtą strzałą w sobote przed połódniem wieć jeśli jakieś dwie osoby będą chciały się dopasować do spania w domku zapraszam na PW.

Giełda Domen Internetowych - najlepsze domeny w sieci

Wczoraj były potężne burze, zanim się tam wybierzemy niech ktoś lepiej potwierdzi że nie rozwaliło Cesarki :)

Luq a jak poznać czy przez Cesarkę przeszedł kataklizm? Przecież ona na co dzień wygląda, jakby była polskim centrum kataklizmów...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności