Skocz do zawartości

SEOPARTY2k9

jimmi

Rekomendowane odpowiedzi

Tak podejrzewałem z wcześniejszej wypowiedzi (że ośrodek narzuca firmę).

A macie już coś awaryjnego na oku czy chodzi o tą sławną cesarkę z "pajonkami" ? :)

Opcja warsztatów wydaje się być interesująca, choć jej target z pewnością tłumnie nie siedzi na PiO (prędzej GL).

ps. a mi się podobało w Dzierżążnej :P choć tamten dworek nas nie pomieści, a te domki były dramatyczne :(

• Odpowiedzi 227
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Na razie nie mieliśmy przygotowanego nic w zamian ale sytuacja wygląda tak, że jutro pojedziemy poszukać jakiegoś miejsca.

ps. a mi się podobało w Dzierżążnej choć tamten dworek nas nie pomieści, a te domki były dramatyczne

A "pajonkóf" to tam może nie było? :)

Z tego co pamiętam to mieli remontować domki i łazienki w nich więc może jest lepiej. Jutro zobaczymy.

Że też się wtrącę.

Panowie (i Kavcia ;]), przecież zarabiacie swoje (większe i mniejsze) kokosy, na prawdę, nie żałujcie paru złotych na lepszą oprawę spotkania. Bardzo się cieszę, że (o te 5 lat za późno) spotkania choć po części nabiorą charakteru konferencyjnego, zamiast stricte zakrapianego - co bynajmniej nie znaczy, że klasyczne nieformalne spotkanie nie może się odbyć "po".

Chyba najbardziej właściwymi osobami do organizacji jest Michał i Kubuś, którzy PiO włożyli kawał serca w naszą branżę i niech sobie zarobią te parę złotych, przy czym jak sami widzicie, w cenie jest mnóstwo atrakcji, a nie sam zysk.

Pozdrawiam, J.

Michał: Jakoś sobie radzimy i nie potrzebujemy organizować imprez, żeby na nich zarobić. I tak za każdym razem dokładamy do naszych branżowych imprez i nie mamy z tym problemu.

PO sondzie jednak widać, że seoparty raczej nie powinno być łączone z warsztatami. Także coś znajdziemy, tak żeby wszyscy się cieszyli.

Mirek: akurat byś zauważył czy w dworku były czy nie jak w końcu dotarłeś z tym swoim kijkiem na wyrko. :D

Panowie (i Kavcia ;]), przecież zarabiacie swoje (większe i mniejsze) kokosy, na prawdę, nie żałujcie paru złotych na lepszą oprawę spotkania. Bardzo się cieszę, że (o te 5 lat za późno) spotkania choć po części nabiorą charakteru konferencyjnego, zamiast stricte zakrapianego - co bynajmniej nie znaczy, że klasyczne nieformalne spotkanie nie może się odbyć "po".

Jeżu, nie taką kase się wydawało na imprezy i nie w tym kraju... więc to nie o to chodzi :D. Charakter konferencyjny i odpowiedni poziom także mi bardzo odpowiada.

Moje zdanie jest zbieżne z Adkowym (https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?showtopic=73288&view=findpost&p=554608)

PO sondzie jednak widać, że seoparty raczej nie powinno być łączone z warsztatami. Także coś znajdziemy, tak żeby wszyscy się cieszyli.

Wydaje mi się, że takie warsztaty są ciekawe, tyle, że jak pisałem wcześniej niekoniecznie akurat TUTAJ siedzi target. Może jakiś research zainteresowania na GL? Bardziej barcampowo (PIOcamp? :D), ciekawe prezentacje, przyciągające nazwiska. Ja tam chętnie bym posłuchał. I, jak Jeżowi, także wydaje mi się, że to słuszny kierunek rozwoju.

Mirek: akurat byś zauważył czy w dworku były czy nie jak w końcu dotarłeś z tym swoim kijkiem na wyrko. :)

huhu... wiedziałem, że mi się dostanie ;) może i fakt, ale źle tam (w dworku) nie było. Dużo czyściej niż u MMP ;)

Zanim przyjechaliście, to można było z podłogi u Marcina jeść (prawie). :D

PioCamp - fajnie brzmi, trzeba będzie zrobić, ale jednak letnie seoparty będzie po prostu seoparty i tyle. Wynik ankiety jest jednoznaczny. Nawet gdyby puste głosy wszystkie były za opcją 1-szą to i tak by przegrała.

Myślę, że do jutra znajdziemy alternatywę.

Wielu cesarka odpowiadała, a "standard" jaki by on nie był raczej nikogo nie interesował po 22:00 :-)

byw. Michał najlepiej jakbyśmy mogli sami sobie ognisko odpalić (bez opłaty gruntowej).

I może jakaś piłka w tym roku? :-)

Robert

rankhouse-logo-top1.png

Pozycjonowanie stron Katowice - www.rankhouse.pl
tel.: 32 307 07 03 / mob.: +48 533 336 613

Michał najlepiej jakbyśmy mogli sami sobie ognisko odpalić (bez opłaty gruntowej).

I może jakaś piłka w tym roku? :-)

Robert

No tak każdy zarabia jakąś kasę (lub się tylko chwali) i żałuje parę zł wydać na spotkanie raz do roku. To może jakieś pozycjonowanie za free??

Nie wiem czy Michał coś jeszcze znajdziesz bo wiadomo już są wakacje.

Jak coś to ja mam kawałek pola namioty i heya :D

Może już czas zejść z drzewa ?? :D

Dodam tylko że jeśli chodzi o ognisko to w Rogowie żaden deszcz nie przeszkodzi w organizacji jego.

czacha tu nie chodzi o zarabianie, skapstwo tylko o zdrowy rozsądek. 180 zeta za samo żarcie za wieczor (i rano) moim zdaniem to duzo. Szczególnie jak nie planujesz przyjechac sam, i chcesz zarezerowac lepszy pokoj. Jestem zdania ze te kase bedzie mozna lepiej spozytkowac na tę impreze :D

Jestem przekonany ze cena ta bylaby dodatkową duża barierą dla wielu osób przez co stracimy na liczebonosci. A chyba chodzi o to zeby sie spotkać raz w roku w możliwie jak najwiekszych skladzie.

A swoja drogą jakby rozegrać jakis seomeczyk to byloby super.

180 zeta za samo żarcie za wieczor (i rano) moim zdaniem to duzo

A czy 180 zeta na chlanie wieczór i rano to dużo? :-)

jestem przekonany ze tego nie przejesz i nie przepijesz :(

Nie miałem z wami jeszcze okazji (...) ale wydaje mi się to całkiem realne :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności